fbpx
De ce un activist a discutat cu Mark Zuckerberg la locuinta CEO-ului Facebook

De ce un activist a discutat cu Mark Zuckerberg la locuinta CEO-ului Facebook

Activistul pentru drepturile civile, Al Sharpton, a spus ca a avut o intalnire fara restrictii cu Mark Zuckerberg la locuinta CEO-ului companiei Facebook din Statele Unite.

Aceasta intalnire dintre activist si CEO-ul Mark Zuckerberg a avut loc cu privire la decizia companiei din Statele Unite de a nu verifica anunturile si alte tipuri de continut din partea politicienilor.

Intalnirea, despre care activistul a spus ca a durat aproape doua ore, a inclus mai multi activisti pentru drepturile civile si Sheryl Sandberg, directorul de operatiuni al Facebook.

CITESTE SI:  Facebook va combate crimele transmise live cu inca 3000 de oameni

“I-am spus ca scutirea pentru politicieni ar putea fi folosita pentru a suprima votarea, pentru a oferi mesaje gresite si ca ar putea suprima realizarea recensamantului”, a declarat Sharpton pentru Reuters.

“El a ascultat”, a spus activistul care a trimis o scrisoare pentru CEO-ul Mark Zuckerberg pentru a solicita intalnirea. “Acesta nu si-a luat angajamente ferme de schimbare, dar parea deschis”, a adaugat activistul.

CITESTE SI:  Compania cu castile audio care masoara ritmul cardiac

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat Congresului SUA luna trecuta ca Facebook va elimina continutul politicienilor care ar duce la suprimarea alegatorilor.

Cu toate acestea, activistul a spus ca un spectru larg de continut din partea politicienilor ar putea provoca in mod indirect o astfel de suprimare.

Inainte de alegerile prezidentiale ale SUA din noiembrie 2020, politica Facebook a fost criticata de candidatii democrati si a fost recent criticata si de unii dintre angajatii companiei intr-un mesaj intern.

CITESTE SI:  Cum a avut loc in 1970 primul apel video comercial din istorie

Decizia companiei Twitter de saptamana trecuta de a interzice toata publicitatea politica a atras si mai multe critici asupra pozitiei rivalului sau Facebook.

CEO-ul Mark Zuckerberg al companiei si-a sustinut politica spunand ca Facebook nu vrea sa perturbe discursul politic. De asemenea, CEO-ul Mark Zuckerberg a estimat ca publicitatea politica ar totaliza mai putin de 0,5% din veniturile pe anul viitor.