fbpx
De ce Twitter va permite utilizatorilor sa-si elimine urmaritorii in masa

De ce Twitter va permite utilizatorilor sa-si elimine urmaritorii in masa

Dintr-un anumit motiv, compania Twitter din Statele Unite a lansat o noua functie care iti va permite sa elimini in masa urmaritorii contului tau de utilizator de pe reteaua sociala Twitter.

Daca ti-ai creat un profil public pe reteaua sociala din Statele Unite, inseamna ca oricine cu un cont de Twitter iti va putea urmari tweet-urile.

Uneori, oamenii care urmaresc utilizatorii pe Twitter ar putea fi troli sau boti de spam care nu au fost detectati de reteaua sociala. Deci, cum ii inlaturi? Anterior, erai nevoit ca fie sa-ti setezi contul pe privat, fie sa inlaturi urmaritorii interzicandu-i unul cate unul.

CITESTE SI:  Apple se va concentra pe aceste aspecte de sanatate importante

Cu toate acestea, interzicerea unei persoane poate avea uneori consecinte negative, cum ar fi faptul ca-si poate directiona proprii urmaritori pentru a-ti comenta la tweet-uri intr-un mod toxic.

Dar compania Twitter din Statele Unite a anuntat recent ca lanseaza o functie care va permite utilizatorilor sa elimine urmaritorii de la profilul lor, fara a-i interzice.

CITESTE SI:  Twitter explica de ce ii ia mult timp sa lanseze noi reguli de siguranta

Compania din Statele Unite a testat acea functie luna trecuta si se pare ca acum o lanseaza pentru toti utilizatorii retelei sociale. Exista anumite dezavantaje cu aceasta caracteristica si anume ca, daca un utilizator remarca faptul ca nu mai e un urmaritor de-al tau, poate deveni din nou un urmaritor de-al tau, iar asta pana ce iti setezi contul pe privat.

Conform companiei din Statele Unite, reteaua sociala nu-i va notifica pe utilizatorii care au fost eliminati din lista de urmaritori, dar cu siguranta cineva care e foarte hotarat sa posteze comentarii toxice pe contul cuiva de Twitter, va observa faptul ca nu mai urmareste acea persoana.

CITESTE SI:  Capturi de ecran cu Windows 11, noul sistem de operare al Microsoft

Ce parere ai despre aceasta noua functie a retelei sociale Twitter din Statele Unite? Crezi ca va fi de vreun folos in lupta utilizatorilor impotriva comentariilor toxice?