fbpx

De ce Twitter i-a suspendat permanent contul acestui utilizator

De ce Twitter i-a suspendat permanent contul acestui utilizator

Platforma Twitter din Statele Unite a confirmat ca i-a suspendat permanent contul unui anumit utilizator. Exista motive pentru care platforma de social media a decis sa-i suspende permanent contul, iar platforma l-a dezvaluit.

Compania Twitter din Statele Unite a confirmat pentru publicatia The Verge ca a suspendat permanent contul fostului lider Ku Klux Klan, David Duke, pentru incalcarea constanta a regulilor platformei cu privire la ura, a confirmat vineri un purtator de cuvant al Twitter pentru The Verge despre acel cont.

CITESTE SI:  Xiaomi Mi 6 a fost oficial lansat - specificatii si pret

“Suspendarea permanenta a contului acelui utilizator este in concordanta cu regulile noastre actualizate recent”. Utilizatorul s-a alaturat platformei Twitter in septembrie 2009, arata o versiune arhivata a contului sau.

YouTube a suspendat cateva canale ale suprematistilor albi, inclusiv pe cel al utilizatorului David Duke, pentru incalcarea politicilor legate de discursuri. O anumita asociatie il descrie pe David Duke drept un neo-nazist si sustine ca acesta si-a construit o reputatie de simbol american al nationalismului alb.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan. Ce eveniment de benzi desenate a fost anulat

Liga Anti-defaimare din Statele Unite sustine ca Duke a activat in miscarea suprematiei albe de zeci de ani. Duke a fost ales in Camera Reprezentantilor din Louisiana in 1989, dupa ce a incercat sa se pretinda pe sine drept un crestin nascut din nou.

El a servit un mandat si ulterior a organizat campanii nereusite pentru Senatul american si pentru guvernatorul statului Louisiana. Antecedentele sale penale includ ispasirea a 15 luni in inchisoarea federala in 2002 pentru acuzatii de frauda.

CITESTE SI:  Toate masinile Maserati vor integra actionare electrica din 2019

Politica Twitter interzice promovarea urii utilizatorilor impotriva oamenilor pe baza anumitor categorii, cum ar fi apartenenta religioasa, rasa sau originea etnica. Compania Twitter sustine ca suspendarea permanenta a contului acelui utilizator este in conformitate cu politica sa actualizata recent privind adresele URL si blocarea linkurilor.