fbpx
De ce Twitch s-a gandit sa difuzeze seriale sud-coreene

De ce Twitch s-a gandit sa difuzeze seriale sud-coreene

“Valul Hallyu” al divertismentului sud-coreean a inceput sa se raspandeasca din Coreea de Sud in intreaga lume de ani de zile, iar dupa succese emblematice precum videoclipul Gangnam Style al PSY si Mic Drop (Steve Aoki Remix) al celor de la BTS, valul a ajuns in sfarsit si pe Twitch. Mai exact serialele.

Twitch este o platforma de streaming de jocuri si este folosita in principal pentru streaming de gameplay (poti vedea cum se joaca altii). Platforma detinuta de Amazon si-a incercat norocul cu streaming de continut care nu are legatura cu jocurile video, cum ar fi meciurile de baschet NBA G League, avand in vedere ca incearca sa-si extinda audienta dincolo de nisa de jocuri.

CITESTE SI:  Cum ar fi fost descris iPad-ul inca din 1983 de catre Steve Jobs

Din acest motiv, compania a dezvaluit ca din luna august a acestui an va difuza seriale sud-coreene. Acestea sunt ceva destul de diferit de nisa de gaming si ceva la care nu multi fani Twitch s-au asteptat sa ajunga pe platforma.

CITESTE SI:  Legatura posibila dintre Steve Jobs si o varianta a Apple Glasses

Twitch a precizat ca va transmite filme sud-coreene online in fiecare zi de miercuri in luna august. Stream-urile vor incepe de la ora 10 PM PT si vor fi disponibile pe canalul Twitch Presents.

Serviciul a difuzat in total 254 de episoade ale unor 26 de seriale sud-coreene diferite incepand de pe 1 august si pana pe 25 august. Filmele sunt de genuri diferite.

Maratonul de seriale sud-coreene va prezenta anumite episoade din serialele Heirs, My Sassy Girl (acesta fiind bazat pe filmul din 2001) si altele, sau sezoane intregi ale unor seriale precum Boys Over Flowers, Jealousy Incarnate, Thumping Spike si nu numai.

CITESTE SI:  China anunta scutiri de la plata impozitului, le imbie pe companii ca Apple sa ramana

Aceste seriale sud-coreene au fost disponibile numai utilizatorilor Twitch din Statele Unite, Canada si America Latina. Intregul program de transmisie si lista de filme este disponibil pe site-ul Twitch Presents.