fbpx

De ce Twitch renunta la Twitch Sings, platforma de karaoke

De ce Twitch renunta la Twitch Sings, platforma de karaoke

Conform unei noi stiri, compania Twitch din Statele Unite va renunta la platforma de karaoke Twitch Sings. Aceasta companie a dezvaluit si motivul pentru care renunta la aceasta. Platforma Twitch Sings permite streamerilor sa se inregistreze video in timp ce canta pe diverse negative.

Platforma Twitch Sings va renunta la fanii de karaoke dupa 2020. Compania a anuntat ca va inchide jocul de karaoke live pe 1 ianuarie 2021, la nici doi ani de la lansarea oficiala.

CITESTE SI:  Ce companie a fost cumparata de Apple si de ce

In anuntul sau, compania sustine ca a decis sa inchida platforma de karaoke pentru a “investi in instrumente si servicii mai largi care vor contribui la sustinerea si dezvoltarea intregii comunitati muzicale de pe Twitch”.

Streamerii pot juca Twitch Sings alegand o melodie dintre melodiile disponibile ale jocului, oferindu-le fanilor lor posibilitatea de a alege ce ar trebui sa cante sau sa le solicite fanilor sa se alature lor in duete.

CITESTE SI:  Poti pune acum pe mut site-uri intregi in browserul Chrome

Dupa cum remarca PC Observer, canalul Twitch Sings are doar 161.000 urmaritori, chiar daca categoria Muzica in care se afla are 3,6 milioane. Se pare ca platforma a decis sa-si redirectioneze resursele, deoarece jocul nu prea a contribuit la cresterea sa in departamentul de muzica.

Inainte ca compania sa renunte la acea platforma de karaoke, le ofera fanilor loiali ceva special, ceva ce le va permite sa cante pana la Anul Nou. A lansat intreaga sa colectie de melodii, ceea ce inseamna ca streamerii au acum inca 400 de noi melodii dintre care pot alege.

CITESTE SI:  Cu ce smartphone a fost filmat cel mai nou videoclip al Selenei Gomez

Compania va trece la eliminarea clipurilor video Sings pe 1 decembrie, conform obligatiilor sale contractuale, insa jocul in sine va functiona pana pe 1 ianuarie.

Dupa aceea, toate clipurile video Sings ramase, inclusiv transmisiile anterioare, filmuletele si cele mai importante momente, vor fi eliminate de pe platforma de karaoke.