fbpx

De ce turnuri celulare fara 5G au fost incendiate in Canada

De ce turnuri celulare fara 5G au fost incendiate in Canada

Cateva turnuri celulare (de telefonie mobila) fara capabilitati 5G au fost incendiate in Canada de catre unii vandali. Astfel de incidente au avut loc pana acum si in alte tari, dar diferenta e ca turnurile celulare din acele tari aveau capabilitati 5G.

Pe cand turnurile incendiate in Canada nu aveau. Cele din Canada au fost incendiate pentru ca vandalii au crezut ca aveau capabilitati 5G si ca astfel afecteaza sanatatea.

Au existat intotdeauna ingrijorari cu privire la undele radio care sunt emise de dispozitivele noastre, in special de telefoanele mobile. Cu toate acestea, se pare ca aceste ingrijorari au fost amplificate odata cu lansarea tehnologiei mobile de a 5-a generatie.

CITESTE SI:  Cum condamna Huawei faptul ca Marea Britanie o va elimina din retelele 5G pana in 2027

Unii sustin ca noua tehnologie are legatura cu anumite probleme de sanatate. Din acest motiv, unii au decis sa se ocupe ei insisi de asta. Conform unor stiri, un oras din Canada s-a confruntat cu un incident in care cateva turnuri celulare au fost incendiate, in urma afirmatiilor ca 5G-ul este cumva legat de coronavirusul Wuhan.

CITESTE SI:  Apple Music Festival s-a incheiat, iar Apple nu spune de ce

Cu toate acestea, se pare ca aceste turnuri celulare localizate in Canada nici macar nu aveau capabilitati 5G, ceea ce inseamna ca incendierea din Canada nu a avut sens. Dar unii sustin ca nici daca aveau astfel de capabilitati, nu avea sens.

Potrivit unui purtator de cuvant al orasului din Canada, unii locuitori din zona vorbeau despre teorii care au legat noua tehnologie mobila de coronavirusul Wuhan, ceea ce i-a determinat pe unii sa le incendieze.

CITESTE SI:  De ce Verizon nu va mai activa telefoane dotate cu cel mult 3G

Aceasta nu e prima data cand auzim despre incendierea turnurilor celulare (5G). In aprilie, a aparut o stire despre niste turnuri celulare 5G care au fost vandalizate si incendiate in Marea Britanie, din cauza asocierii acestora cu anumite riscuri pentru sanatate. Ce crezi tu despre incendierea acestor infrastructuri de telecomunicatii in lume? Crezi ca acestea chiar prezinta risc pentru sanatatea oamenilor?