De ce Telltale Games si-a concediat mare parte dintre angajati

De ce Telltale Games si-a concediat mare parte dintre angajati

Telltale Games este un studio de gaming unic, pentru ca mare parte din munca sa se concentreaza pe jocuri in stil narativ. De asemenea, studioul e cunoscut pentru jocuri precum The Walking Dead si Stranger Things.

Din pacate, se pare ca viitorul acestor jocuri este in pericol, deoarece se pare ca studioul Telltale Games ar putea sa renunte la ele. Compania a confirmat ca isi concediaza majoritatea angajatilor.

Presupunem ca aceasta este modalitatea companiei de a lasa anumite lucruri in urma si de a trece la faza urmatoare. “Astazi, Telltale Games a luat decizia dificila de a incepe o inchidere a unei mari parti din studio, drept urmare a unui an marcat de provocari insurmontabile. Majoritatea angajatilor companiei au fost concediati azi-dimineata, un mic grup de 25 de angajati ramanand pentru a indeplini obligatiile companiei fata de consiliul de administratie si partenerii sai”.

CITESTE SI:  De ce politia a fost sfatuita sa nu foloseasca Face ID pe iPhone-urile suspectilor

Cofondatorul si fostul CEO al Telltale Games, Kevin Bruner, a raspuns intre timp la stiri prin oferirea propriei sale declaratii care este in felul urmator: “Astazi, sunt cel mai mult intristat pentru angajatii care isi pierd joburile la studioul pe care il indragesc. Si sunt, de asemenea, intristat de pierderea unui studio cu idei nebunesti pe care nimeni altcineva nu le-ar lua in considerare. Sunt consolat putin stiind ca exista acum mai multi oameni talentati si studiouri care creeaza jocuri pentru genul narativ in crestere. In timp ce astept cu nerabdare acele jocuri si continui sa contribui, voi gasi intotdeauna un joc Telltale Games unic”.

CITESTE SI:  Apple primeste permisiunea de a testa tehnologia 5G de retea

Nu este clar ce se va intampla cu studioul Telltale Games, dar, asa cum am spus, concedierea majoritatii angajatilor indica faptul ca compania pare pregatita sa se inchida.

Suntem siguri ca unii se intreaba ce se va intampla cu jocurile aflate in dezvoltare la Telltale Games. Dupa cum indica declaratia companiei, se pare ca angajatii ramasi care nu-s inca concediati vor ramane pentru a termina ce-au de terminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *