fbpx
De ce tastatura Logitech K750 nu are nevoie de baterii si nici sa o reincarci

De ce tastatura Logitech K750 nu are nevoie de baterii si nici sa o reincarci

Tastatura wireless Logitech K750 este una dintre cele mai cumparate tastaturi. Un avantaj exceptional al acestei tastaturi este ca nu are nevoie sa o reincarci sau sa-i schimbi bateriile. Pentru ca se bazeaza pe alta forma de energie.

Tastatura wireless Logitech K750 fara baterii este probabil unul dintre cele mai bune accesorii pe care le poti cumpara. Intr-o lume in care totul trebuie sa fie reincarcat sau trebuie sa-i fie schimbate bateriile des, Logitech K750 e solutia.

Logitech K750 ofera o experienta confortabila de tastare pe aceasta si vine in versiuni pentru PC-uri Windows si pentru Mac-uri. Dar cel mai bun lucru este ca rezista pentru totdeauna fara sa fie nevoie sa-i schimbi bateriile sau sa o reincarci.

CITESTE SI:  Compania care isi alimenteaza centrele de date cu celule de hidrogen

Cum? Tastatura Logitech K750 nu are baterii, dar are panouri solare in partea de sus prin care se incarca de la lumina Soarelui sau de la lumina de la orice fel de bec. Deci K750 fara baterii se incarca in mod constant de fiecare data cand o folosesti, prin panourile solare Iata cateva detalii cheie de pe pagina produsului K750:

CITESTE SI:  Ce raspunde Google la stirea ca Home Hub e nesigur

– Tastatura alimentata solar: nu are nevoie de baterii, orice sursa de lumina mentine tastatura incarcata timp de cel putin 3 luni in intuneric total;

– Grosime de doar 8,3mm: designul subtire adauga in plus de eleganta spatiului tau de lucru;

– Potrivita pentru Windows si Mac: Toate tastele cu care esti obisnuit, pe langa o tasta de lansare rapida pentru Mac, sunt exact in locul unde va asteptati;

CITESTE SI:  Cum ai putea reduce eficient temperatura fara aer conditionat si ventilator

– Experienta buna de tastare: Designul concav al tastelor specific Logitech pentru tastare mai rapida, mai silentionasa si mai confortabila. Cerinte de sistem – Windows XP sau mai nou, Mac OS X 10.5 sau mai nou, port USB si lumina de la Soare sau de interior;

– Receptor Logitech Unifying: Ramane in PC si conecteaza dispozitive wireless compatibile suplimentare. Nu este compatibil cu Bluetooth.