fbpx

De ce smartwatch-ul modular Blocks a fost anulat

De ce smartwatch-ul modular Blocks a fost anulat

Problema cu o mare parte din tehnologia din ziua de azi e ca aceasta nu poate fi upgradata chiar de utilizator. Acest lucru inseamna ca, atunci cand tehnologia devine depasita pe masura ce timpul trece, trebuie sa te resemnezi si sa continui sa o folosesti, sau sa platesti pentru un model nou al acelui produs, cum ar fi smartwatch-ul.

Tocmai de aceea ideea si conceptul gadgeturilor modulare (cu module interschimbabile) sunt atat de atragatoare. Componentele vechi ale gadgeturilor modulare pot fi schimbate cu unele noi.

CITESTE SI:  De ce un preot din Vatican lanseaza un server Minecraft

De asemenea, acest lucru explica de ce a existat interes pentru smartwatch-ul modular Blocks lansat pe Kickstarter in 2015. Din pacate, se pare ca, dupa patru ani de la lansarea pe Kickstarter, proiectul de smartwatch modular Blocks a fost anulat oficial.

Conform mesajului pe care echipa l-a impartasit pentru finantatorii sai de pe Kickstarter, au existat o serie de dificultati care au dus la anularea smartwatch-ului modular al Blocks.

CITESTE SI:  De ce aplicatia web Messages ar putea fi mutata la Google.com

De exemplu, unul dintre motivele pentru anulare pe care le-au invocat cei de la Blocks este faptul ca si-au pierdut principalii parteneri software si de productie. Cu toate acestea, in ciuda acestui lucru, compania Blocks a decis sa persevereze, dar in cele din urma a ramas fara finantare.

Compania Blocks a reusit sa livreze loturi limitate ale smartwatch-ului modular pentru unii finantatori, dar recenziile dispozitivului au indicat ca acesta ofera o experienta mai putin ideala.

CITESTE SI:  Cum vrea OnePlus sa fie in fruntea 5G

Din pacate, aceasta este natura proiectelor cu finantare prin platforme online precum Kickstarter si Indiegogo. In ciuda faptului ca promit multe, se pot dovedi un dezastru.

Ar fi fost interesant sa vedem cum s-ar fi descurcat smartwatch-ul modular Blocks pe piata din ziua de azi daca nu era anulat. Dar acum pare ca nu vom sti niciodata.