fbpx
De ce smartphone-ul OnePlus 6T nu are incarcare wireless, potrivit CEO-ului companiei OnePlus

De ce smartphone-ul OnePlus 6T nu are incarcare wireless, potrivit CEO-ului OnePlus

OnePlus a anuntat lansarea celui mai nou smartphone de varf al sau, OnePlus 6T, la un eveniment din New York. Caracteristicile principale ale noului smartphone OnePlus 6T sunt senzorul de amprente integrat in ecran si autonomia imbunatatita – datorita bateriei de 3700mAh mai mari.

Smartphone-ul OnePlus 6T a fost recent anuntat si, desi telefonul este intr-adevar plin de caracteristici, o caracteristica pe care acest smartphone nu o poseda, spre deosebire de rivali, este incarcarea wireless.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce reclama hilara a lansat Apple pentru iPhone XR

Compania a confirmat anterior ca smartphone-ul OnePlus 6T nu va veni cu incarcare wireless, iar mai tarziu CEO-ul companiei, Pete Lau, a explicat decizia.

Potrivit CEO-ului Pete Lau, decizia nu a fost luata pentru ca tehnologia de incarcare wireless este prea complexa pentru a fi inclusa in OnePlus 6T, ci pentru faptul ca aceasta este inca prea lenta, cel putin dupa standardele companiei.

Din acest motiv au decis sa omita aceasta caracteristica pana ce se gaseste o solutie mai buna pentru smartphone-uri. “Tehnologia incarcarii wireless nu este extrem de complexa. Am putea sa o implementam, dar nu am dorit pentru ca este prea lenta. Nu am considerat ca este la nivelul pe care il dorim pentru a imbunatati experienta pentru utilizatorii dispozitivelor”, spune CEO-ul Pete Lau.

CITESTE SI:  Unde altundeva va depozita Amazon produsele periculoase

CEO-ul Pete Lau adauga, “Dar nu sunt total sigur de detalii. Qualcomm ar putea avea o solutie in lucru care ar putea oferi viteza pe care o dorim fara supraincalzirea si alte neajunsuri ale acestei tehnologii”.

CITESTE SI:  Cand vor sosi TV-urile 8K LG si cam ce preturi vor avea

Desi este adevarat ca incarcarea wireless este mai lenta decat cea prin cablu, mai ales ca multe companii de smartphone-uri precum OnePlus au venit cu tehnologii de incarcare rapida, exista anumite avantaje oferite de incarcarea wireless pe care unii le-ar putea aprecia si pe care nu le-ar putea ignora.