De ce smartphone-ul Galaxy S10 ar putea renunta la scanerul de iris

De ce smartphone-ul Galaxy S10 ar putea renunta la scanerul de iris

Compania Samsung nu a cerut furnizorilor sai de componente sa produca noi scanere de iris pentru noile smartphone-uri de varf Galaxy S10, spune o stire. In loc de scanerele de iris, smartphone-ul de varf Galaxy S10 va folosi recunoastere faciala si senzor de amprente integrat in display.

Samsung a introdus scanerul de iris cu S8 acum cativa ani in urma si a pastrat aceasta caracteristica si pentru S9. Cu toate acestea, daca e sa credem o noua stire, Samsung ar putea renunta la scanerul de iris cu Galaxy S10.

CITESTE SI:  Noua limita de 280 de caractere a Twitter se lanseaza pentru toti utilizatorii

Noul smartphone de varf al companiei s-ar putea lansa la inceputul anului viitor si s-ar putea sa nu aiba scaner de iris din cauza faptului ca telefonul va avea senzor de amprente integrat in display.

Mai multe stiri din ultimele luni au sustinut, de asemenea, ca smartphone-ul Samsung Galaxy S10 va avea si un modul 3D de recunoastere faciala. Modulul 3D ii va permite companiei sa ofere o caracteristica de recunoastere faciala mai sigura care, impreuna cu senzorul de amprente integrat in display, va determina ca scanerul de iris sa nu mai fie necesar.

CITESTE SI:  De ce Samsung a inchis o fabrica de telefoane din China

De multa vreme se zvoneste ca Samsung va folosi un senzor de amprente integrat in display pentru smartphone-urile sale de varf, dar compania inca nu a lansat pana acum asa ceva.

Unele stiri chiar au indicat ca Note 9 ar putea sa vina cu acest senzor, dar exista posibilitatea ca compania va pastra aceasta tehnologie pana anul viitor pentru smartphone-ul Galaxy S10.

CITESTE SI:  Sony ar putea avea o surpriza de lansat la MWC 2018

Exista, de asemenea, posibilitatea ca Galaxy S10 sa pastreze scanerul de iris daca Samsung nu poate sa pregateasca modulul 3D de recunoastere faciala la timp pentru Galaxy S10. Samsung nu a confirmat nimic despre noul sau smartphone de varf, asa ca cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *