fbpx

De ce serviciul de succes Kik Messenger se inchide

De ce serviciul de succes Kik Messenger se inchide

Kik Messenger este unul dintre cele mai de succes servicii messenger folosite de tineri din toata lumea. Unii dintre voi poate ca l-au folosit.

Chiar daca are milioane de utilizatori activi, serviciul Kik Messenger de succes se inchide. Ce a fortat Kik Messenger sa se inchida? In acest caz, se pare ca acest serviciu dorea sa se concentreze pe o moneda virtuala pe care au creat-o si care se numeste “Kin”.

Asadar, in efortul de a devia catre moneda virtuala Kin resursele disponibile, serviciul de succes Kik Messenger se inchide. Ted Livington, fondatorul Kik & Kin, a anuntat acest lucru intr-o postare acum cateva zile.

CITESTE SI:  Ce performante au placile grafice NVIDIA GeForce RTX 2070, 2080 si 2080 Ti dezvaluite oficial

Cu toate acestea, nu a fost o decizie usoara pentru acea companie. Ei au fost fortati sa anunte inchiderea din cauza unei probleme de natura legala cu Comisia pentru Valori Imobiliare si Burse (SEC) din Statele Unite cu privire la moneda virtuala Kin.

Dupa 18 luni de discutii cu SEC, compania a avut de ales fie sa declare Kin drept garantie fie sa lupte in instanta. Fundatia Kin a decis sa lupte in instanta.

CITESTE SI:  Ce alta companie a fost tinta ransomware-ului

Cu toate acestea, nu avea suficiente resurse pentru a aduce SEC in instanta. Asa ca, in loc sa vanda o parte din moneda virtuala, s-a decis sa fie inchis serviciul de succes Kik Messenger care are peste 100 de angajati.

Cu siguranta este o zi nefasta pentru acei angajati, avand in vedere ca unii au familii de intretinut si ca acestia nu doreau sa li se intample asa ceva dupa ce au muncit ani de zile pentru a imbunatati Kik Messenger.

CITESTE SI:  Jocul pe care Amazon il va inchide

Pe langa aceasta decizie de inchidere, s-a decis ca moneda virtuala Kin sa aiba numai 19 angajati. Desi lucrul si promovarea unei monede virtuale suna ceva ambitios, concedierea angajatilor care lucreaza la un serviciu de succes este halucinanta. Ce crezi despre aceasta decizie? Este o alegere inteleapta sa inchida un serviciu care i-a ridicat?