De ce serviciul de ride-sharing Hitch al Didi a fost suspendat in China

De ce serviciul de ride-sharing Hitch al Didi a fost suspendat in China

Didi, operatorul mai multor servicii de ride sharing din China, a anuntat ca a suspendat serviciul de ride-sharing Hitch, in urma actiunilor unui sofer in orasul Wenzhou, China.

Compania Didi din China a suspendat activitatile serviciului de ride-sharing Hitch, in timp ce examineaza politicile si incearca sa gaseasca o modalitate de a se asigura ca acest lucru nu se va intampla din nou.

Soferul din China a ucis o pasagera in varsta de 20 de ani. Suspendarea Hitch a devenit inevitabila pentru ca acesta este cel de-al doilea incident de acest fel al anului.

CITESTE SI:  De ce orasul San Francisco va interzice recunoasterea faciala

Mai devreme in acest an, in luna mai, un sofer tot pentru Hitch si-a ucis pasagera de 21 de ani in provincia Henan, China. Soferul folosea contul altcuiva in acel moment.

Didi si-a suspendat atunci serviciul de ride-sharing Hitch timp de 6 saptamani si a efectuat unele schimbari pentru ca acest lucru sa nu se mai intample, dar, din nefericire, schimbarile efectuate de Didi nu par sa fie suficiente.

CITESTE SI:  De ce EA spune ca jocul Fortnite e bun pentru gaming

Pasii pe care Didi i-a efectuat dupa incidentul initial constau in restrictii pe timpul noptii, metode noi de verificare si un buton de urgenta.

Suspectul din China implicat in acest nou incident nu avea cazier, avea un permis valabil si documentele de identificare ale autovehiculului. De asemenea, soferul chiar a trecut noul test obligatoriu de recunoastere faciala.

Cu toate acestea, au existat reclamatii cu privire la sofer: recent, o pasagera a spus companiei Didi ca acesta i-a cerut sa stea pe locul din fata cu el, a dus-o intr-o locatie izolata, iar apoi soferul a incercat sa o urmeze.

CITESTE SI:  Noul sediu al Apple are panouri din sticla frumoase, dar angajatii se cionesc de ele

Didi a raspuns la acel incident prin suspendarea din nou a serviciului de ride-sharing Hitch si, de asemenea, prin concedierea directorului sau general si a vicepresedintelui pentru servicii de clienti.

A fost lansata o ancheta pentru a afla ce s-a intamplat. Suspendarea este limitata doar la Hitch, iar celelalte servicii de ride-sharing ale companiei continua sa functioneze in China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *