fbpx
De ce serialul Urzeala Tronurilor sezonul 8 a fost cel mai piratat in India

De ce serialul Urzeala Tronurilor sezonul 8 a fost cel mai piratat in India

Urzeala Tronurilor sezonul 8 a ajuns la HBO si a fost urmarit de multa lume. Dar aceasta lume care a urmarit legal serialul paleste in comparatie cu un public chiar mai numeros (care a urmarit Urzeala Tronurilor prin piraterie).

Serialul Urzeala Tronurilor al HBO a continuat sa fie unul dintre cele mai piratate seriale din toate timpurile. Prin urmare, nu a fost surprinzator sa aflam ca premiera mult-asteptata a sezonului 8 a fost foarte piratata.

Conform datelor de la firma de analiza MUSO, premiera sezonului 8 a fost piratata de 55 de milioane de ori in primele 24 de ore. Defalcand acest numar, MUSO a constatat ca 76,6% dintre vizionarile ilegale au provenit din streamuri neoficiale.

CITESTE SI:  Ce design neobisnuit ar putea avea castile over-ear AirPods Studio ale Apple

Descarcarile web au totalizat 12,2%, torrenturile publice 10,8%, iar torrenturile private 0,5%. De asemenea, s-a descoperit ca majoritatea pirateriei a venit din India, si s-a speculat ca motivul acestui fapt este ca in India nu prea exista alternative legale de urmarire a serialului.

CITESTE SI:  Ce s-a intamplat cu un tanar care a jucat jocul PUBG prea mult

A doua tara in top este China cu 5 milioane de vizionari piratate. De asemenea, s-a speculat ca motivul piratarii serialului in China este faptul ca Urzeala Tronurilor este cenzurat in aceasta tara (nu e disponibil oficial) si ca chinezii au cautat mijloace neoficiale (si ilegale) de a-l urmari.

Desigur, asta nu inseamna ca in Statele Unite a disparut pirateria. De fapt, MUSO a constatat ca Statele Unite sunt a treia tara in topul piratarii premierei sezonului 8, in ciuda faptului ca in aceasta tara exista multe alternative legale si usor accesibile de vizionare a Urzeala Tronurilor.

CITESTE SI:  In China se descarca cele mai multe aplicatii pentru iOS

In Statele Unite, serialul Urzeala Tronurilor a fost urmarit prin piraterie de 4 milioane de ori. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut de cat de multe ori va fi piratat sezonul 8, mai ales episodul final al sezonului 8 care va marca sfarsitul serialului.