fbpx

De ce se spune ca Apple stia ca iPhone 6 este predispus la indoire

De ce se spune ca Apple stia ca iPhone 6 este predispus la indoire

Apple a sustinut public ca nu au existat probleme de proiectare cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, dar o analiza interna a aratat ca au fost necesare schimbari de proiectare pentru a preveni intreruperea functionarii touchscreen-ului. Testele interne ale companiei Apple din Cupertino au constatat ca iPhone 6 si Plus sunt mult mai susceptibile la indoire decat 5s.

Acum cativa ani in urma, cand iPhone 6 a fost lansat pentru prima oara, multi au apreciat designul nou al dispozitivului companiei din Cupertino, desi lucrurile s-au complicat rapid atunci cand s-a descoperit ca smartphone-ul se indoaie pur si simplu in buzunarele utilizatorilor.

CITESTE SI:  Apple ar putea deveni prima companie de 1000 de miliarde de dolari in 2018

Apple a sustinut public ca nu a fost o problema de proiectare, dar documentele interne indica altceva. Aceste documente interne, obtinute de publicatia Motherboard, erau parte dintr-un proces intentat impotriva companiei din Cupertino.

Cu toate acestea, unele dintre ele au fost publicate de judecatoarea Lucy Koh de la Curtea Districtuala a Statelor Unite intr-o concluzie recenta in acest caz si, pe baza informatiilor publicate, se pare ca Apple stia ca smartphone-ul este predispus la indoire.

CITESTE SI:  De ce Apple a inchis contul de dezvoltator al Epic Games

Documentul arata ca prin testarea interna a Apple s-a constatat ca iPhone 6 a fost de 3,3 ori mai predispus sa se indoaie in comparatie cu predecesorul sau direct, 5s.

Predispozitia la indoire s-a agravat cu iPhone 6 Plus despre care s-a dovedit ca este de 7,2 ori mai predispus la indoire, probabil din cauza faptului ca este mai mare.

CITESTE SI:  Acest sistem de operare mobil va disparea

De asemenea, predispozitia la indoire a dus la intreruperea functionarii touchscreen-ului telefonului. Cu toate potrivit, potrivit judecatoarei Koh, in 2016 compania Apple din Cupertino a inceput discret sa intareasca placa logica care s-ar putea fi cauzat problemele.