fbpx

De ce se crede ca Razer a anulat smartphone-ul Razer Phone 3

De ce se crede ca Razer a anulat smartphone-ul Razer Phone 3

Acum ceva timp, compania Razer a anuntat ca isi inchide magazinul de jocuri de smartphone ca parte a unui plan de reorganizare. Ceea ce au omis sa spuna stirile este faptul ca reorganizarea include concedieri, posibil din divizia de smartphone-uri, acest lucru ducand la un viitor incert pentru firma. S-a indicat ca a anulat proiectul pentru telefonul Razer Phone 3.

Nu au fost multe discutii despre noul Razer Phone 3. Intrucat si-a anuntat decizia de a inchide Game Store acum ceva timp, multi s-au intrebat ce inseamna asta pentru viitorul diviziei de smartphone-uri a companiei.

CITESTE SI:  Un posibil smartphone cu margini foarte subtiri de la Oppo

Unele stiri indica faptul ca compania si-a anulat proiectul. Stirea de DroidLife s-a bazat pe un pont care indica faptul ca firma si-a concendiat luna trecuta majoritatea angajatilor din divizia de smartphone-uri si hardware, pe langa unii din marketing.

CITESTE SI:  De ce Google s-ar putea sa nu-si reinnoiasca contractul AI cu armata americana

De asemenea, s-a afirmat ca unii angajati vor ramane in continuare sa lucreze la viitoarele update-uri software pentru smartphone-ul Razer Phone 2, dar ca nu va exista un Phone 3.

Compania a confirmat intre timp autorului stirii ca a inchis cateva proiecte si ca a concediat circa 30 de angajati care lucrau la smartphone-uri. Alti angajati ai proiectelor afectate vor fi transferati in alte parti ale companiei pentru a lucra la alte proiecte.

CITESTE SI:  Apple este cea mai inovatoare companie din 2018, potrivit Fast Company

Declaratia initiala a companiei nu a abordat viitorul telefonului Razer Phone 3. Aceasta a clarificat comentariile, adaugand ca: “Vedem oportunitati grozave in domeniul gaming-ului mobil pe care le-am creat cu telefoanele noastre si vom continua sa investim in aceasta categorie printr-o combinatie de initiative hardware si software. Lucram la noi proiecte mobile interesante si vom impartasi informatii atunci cand suntem pregatiti”.