De ce Samsung nu prea mai vrea sa colaboreze cu brandul Supreme

De ce Samsung nu prea mai vrea sa colaboreze cu brandul Supreme

Anul trecut, Samsung China a anuntat colaborarea cu brandul Supreme in cadrul evenimentului de lansare a smartphone-ului Galaxy A8s. Dar nu e vorba despre adevaratul brand, extrem de popular, din New York, Statele Unite.

Compania Samsung a anuntat colaborarea de fapt cu Supreme Italia. Brandul din Italia castigat in instanta dreptul de a folosi in tara marca celor din Statele Unite.

Acum ceva timp in urma, Samsung a anuntat pe scena o colaborare cu Supreme, brandul de moda. Cu toate acestea, nu a fost vorba despre brandul real, ci despre o marca falsa (cunoscuta si ca Supreme Italia).

CITESTE SI:  Parlamentarii din Statele Unite ar putea sustine supravegherea guvernamentala a monedelor virtuale

Se pare ca, datorita anumitor lacune legale, companiei din Italia i s-a permis sa-si inregistreze numele si logoul identice cu cele ale brandului real. Samsung a incercat sa justifice colaborarea intr-o declaratie prin care a dat de inteles ca e constienta ca se asociaza si colaboreaza cu o marca falsa.

CITESTE SI:  Ce valoare are un mozaic de 1600 de ani recuperat de un detectiv

Dar se pare ca compania isi reconsidera acum pozitia. Intr-o postare pe Weibo din China, compania a dezvaluit ca reevalueaza acum aceasta colaborare cu Supreme Italia.

Declaratia este in felul urmator, “Recent, Samsung Electronics a anuntat la lansarea lui Galaxy A8s ca va coopera cu Supreme Italia pe piata chineza. In prezent, reevaluam aceasta cooperare si regretam profund inconvenientele provocate”.

Compania Samsung a fost anterior foarte criticata de oameni din intreaga lume pentru aceasta colaborare. De asemenea, cei de la Supreme NYC (brandul real) au clarificat rapid ca nu au nicio legatura cu asta.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce Apple poate acum sa spuna ca iPhone X captureaza portrete de calitate studio

Acestia au lansat o declaratie in care spun, “Marca noastra nu lucreaza cu Samsung, nu infiinteaza o locatie la Beijing si nici nu participa la un eveniment alaturi de Mercedes-Benz. Aceste afirmatii sunt false si propagate de o organizatie de contrafacere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *