fbpx

De ce s-ar putea ca tableta Xperia Z5 Tablet sa nu mai apara

De ce s-ar putea ca tableta Xperia Z5 Tablet sa nu mai apara

Tabletele Xperia pentru 2018 ale companiei Sony au fost prezente in stiri inca de cand publicatia Sumaho Info a gasit cateva randuri de cod in noua aplicatie pentru camera a companiei Sony care mentioneaza cel putin doua astfel de dispozitive.

Codul i-a determinat pe unii sa creada ca compania Sony ar putea lucra la doua astfel de dispozitive Xperia, unul cu display de 8 inci si altul cu un display de 10 inci.

In ziua de azi, rar vezi noi tablete Android. Asta pentru ca, in cea mai mare parte, iPad-ul companiei Apple continua sa domine, ceea ce ingreuneaza producatorilor Android lansarea de dispozitive care sa poata concura cu iPad-ul.

CITESTE SI:  VIDEO: O camera GoPro si-a filmat caderea de la 3000 de metri si a fost recuperata dupa 4 ani

Tocmai de aceea, de-a lungul anilor, am inceput sa vedem ca numarul de astfel de dispozitive ale companiilor Android incepe sa se diminueze. Ei bine, au circulat zvonuri conform carora Sony s-ar putea gandi la o revenire cu Xperia Z5 Tablet, succesoarea celei Xperia Z4 Tablet de acum cativa ani.

CITESTE SI:  Nikon Coolpix W100 - o noua camera compacta rezistenta la apa a fost anuntata

Din pacate, acest lucru nu se mai poate intampla, potrivit unei stiri de Android Marvel care sustine ca o sursa le-a spus ca Sony s-ar putea sa fi anulat dezvoltarea acesteia.

Potrivit stirii, Sony a planificat, de fapt, lansarea Xperia Z5 Tablet pentru acest an, dar se pare ca in cele din urma s-a razgandit, deoarece vanzarile smartphone-urilor sale de varf nu au fost stralucite.

Probabil ca increderea companiei Sony in vanzarile de astfel de dispozitive nu este foarte ridicata, bazandu-ne pe aceasta informatie. Nu este clar ce fel de specificatii sau caracteristici ar putea avea Xperia Z5 Tablet, asa ca este greu de spus ce am ratat.

CITESTE SI:  Ce camera uimitoare ar putea ajunge pe tableta iPad Pro a Apple

Nu s-a spus daca Sony intentioneaza sa-si reanalizeze planurile pentru Xperia Z5 Tablet la o data ulterioara, dar deocamdata ar trebui sa cauti in alta parte daca esti in cautarea unui nou astfel de dispozitiv.