fbpx

De ce s-a creat o petitie pentru refacerea sezonului final al serialului Urzeala Tronurilor

De ce s-a creat o petitie pentru refacerea sezonului final al serialului Urzeala Tronurilor

Serialul Urzeala Tronurilor al HBO aproape s-a incheiat, dar exista unii care cer printr-o petitie refacerea intregului sezon final. Unii sunt atat de nemultumiti incat vor sa convinga compania gigantica HBO din Statele Unite sa refaca intregul season 8 al Urzeala Tronurilor inlocuind scenaristii actuali ai serialului cu noi scenaristi.

Un fan pe nume Dylan D. a lansat o petitie pe Change.org prin care ii cere companiei HBO sa refaca sezonul final. Petitia a adunat peste 210.000 de semnaturi pana in acest moment. Dar ramane de vazut daca HBO va asculta de oamenii care au semnat petitia.

CITESTE SI:  Masina zburatoare Airbus trece primul test de zbor

Odata cu inceperea sezonului final al serialului Urzeala Tronurilor al HBO, acesta avand mai putine episoade decat cele anterioare, nu este surprinzator ca scenaristii au decis sa intensifice ritmul pentru ca spectatorii sa primeasca mai multe informatii intr-un timp mai scurt.

Se pare ca multi fani nu au fost pana acum foarte incantati de cum a fost sezonul final al serialului pana in prezent, mai ales de modul in care unele personaje au fost portretizate si de cum a decurs povestea.

CITESTE SI:  Google gaseste dovezi ale existentei anunturilor legate de Rusia pe YouTube, Gmail si pe motorul de cautare

Din acest motiv, se pare ca un fan pe nume Dylan D. a decis sa lanseze o petitie pe Change.org prin care ii cere companiei HBO sa refaca intregul sezon al Urzeala Tronurilor.

Conform descrierii petitiei, “David Benioff si D.B. Weiss s-au dovedit a fi niste scenaristi groaznic de incompetenti atunci cand nu au niciun material sursa (adica romanele). Acest serial merita un sezon final care are logica”.

CITESTE SI:  Cum a dovedit cineva in instanta ca o crocheta din cartofi nu a fost un smartphone

Ramane de vazut daca HBO va asculta de aceasta petitie pentru refacerea sezonului final al serialului, dar este evident ca multi nu sunt incantati cu privire la scenaristii Urzeala Tronurilor. De asemenea, au existat comentarii prin care s-a exprimat nemultumirea fata de faptul ca scenaristii care au lucrat la serialul Urzeala Tronurilor vor prelua conducerea urmatoarei trilogii de filme Star Wars.