fbpx

De ce reteaua sociala MySpace a pierdut 10 ani de muzica

De ce reteaua sociala MySpace a pierdut 10 ani de muzica

MySpace, una dintre primele retele sociale, si-a cerut scuze dupa ce a pierdut o mare cantitate de date, printre care se numara si multa muzica.

Un mesaj de pe MySpace spune ca toate fotografiile, clipurile video si muzica incarcate acum peste 3 ani in urma nu mai sunt disponibile. Au existat reclamatii acum cateva luni in urma conform carora linkurile catre muzica nu mai functionau.

S-ar putea ca in ziua de azi nu va mai ganditi la MySpace, dar aceasta obisnuia sa fie o retea sociala importanta acum mai multi ani in urma.

CITESTE SI:  Facebook renunta la planurile pentru doua fluxuri de stiri separate

Evident, nu a imbatranit bine de la aparitia Facebook si a altor retele sociale, dar a continuat sa functioneze. O migrare recenta a serverului a cauzat probleme utilizatorilor care si-au pastrat incarcarile lor de peste un deceniu in urma.

Asta pentru ca reteaua sociala a pierdut o mare cantitate de date de utilizatori. Unii utilizatori se intrebasera de ce linkurile de muzica de pe MySpace nu mai functioneaza.

CITESTE SI:  Microsoft a iesit. Ce alta companie poate cumpara TikTok

Reteaua sociala a spus ca lucreaza la rezolvarea problemei si a dezvaluit motivul aparitiei acesteia. “Ca urmare a unui proiect de migrare a serverului, toate fotografiile, clipurile video si fisierele audio pe care le-ati incarcat acum mai mult de trei ani in urma nu mai sunt disponibile pe sau de pe MySpace”, spune compania.

Asta inseamna ca toata muzica incarcata de utilizatori intre 2003 si 2015 este acum pierduta. Unii dintre voi s-ar putea sa va amintiti ca muzica obisnuia sa fie ceva important pe MySpace.

CITESTE SI:  In 18 luni va aparea in premiera un anumit Mac de la Apple, spune un analist

Acea retea sociala a fost folosita pentru a impartasi muzica noua si a lansat carierele multor artisti, cum ar fi Kate Nash. “Ne cerem scuze pentru neplacerile provocate”, spune MySpace intr-o declaratie. Acum putem doar spera ca utilizatorii afectati si-au creat backup-uri.