De ce reteaua sociala Facebook a picat pentru multe ore

De ce reteaua sociala Facebook a picat pentru multe ore

Facebook si Instagram au picat pentru mai multe ore, iar acum stim de ce. Reteaua sociala a spus ca problema a fost rezolvata si ca toate produsele si serviciile sale pot fi accesate din nou.

Problema – care a afectat reteaua sociala Facebook, dar si serviciile Instagram si WhatsApp – a durat mai multe ore. Nu a fost un atac, ci Facebook a efectuat schimbari de configuratie a serverului.

Acum scurt timp, lumea a fost luata prin surprindere cand reteaua sociala Facebook nu a mai functionat cum trebuie multe ore. Diverse produse si servicii ale acestei companii, printre care se numara WhatsApp si Instagram, au picat.

CITESTE SI:  Apple Watch cu LTE va functiona numai in tara de unde l-ati cumparat

Dar si FB a picat. Nu era clar ce s-a intamplat, pana acum. Cei care au fost ingrijorati ca a fost un fel de de atac asupra Facebook trebuie sa stie ca in realitate a fost doar o schimbare a configuratie a serverului.

Conform unui tweet postat de reteaua sociala, “Ca urmare a unei schimbari de configuratie a serverului, multi oameni au putut accesa cu greu aplicatiile si serviciile noastre. Am rezolvat problemele iar sistemele noastre se recupereaza. Ne pare rau pentru neplacerile provocate si apreciem rabdarea tuturor”.

Pana acum, se pare ca totul a revenit la normal, asa ca daca obisnuiti sa va bazati mult pe WhatsApp si Instagram, sa stiti ca puteti accesa aceste servicii fara probleme acum.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o baterie uimitoare

Acestea fiind spuse, reteaua sociala Facebook nu pica foarte des. De fapt, aceste situatii sunt rare si la mare distanta intre ele. Dar avand in vedere cat de multe produse si servicii se bazeaza pe Facebook si cat de multi utilizatori are aceasta retea sociala, chiar si o intrerupere de 15 minute poate fi simtita de intreaga planeta. Cu toate acestea, aceasta noua perioada de nefunctionare a fost destul de lunga, CNN spunand ca a durat ore bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *