De ce reclamele video verticale ajung pe YouTube

De ce reclamele video verticale ajung pe YouTube

Clipurile video verticale nu erau punctul forte al YouTube initial, dar deoarece oamenii continua sa inregistreze si sa incarce clipuri  cu acest format din anumite motive, cel mai mare serviciu online de streaming de clipuri video din lume a efectuat schimbari pentru a se asigura ca poate oferi o experienta de vizionare mai buna pentru clipurile verticale pentru utilizatorii platformei YouTube.

Avand in vedere ca compania YouTube se bazeaza pe reclame pentru a genera venituri, nu este deloc surprinzator sa vedem ca serviciul va introduce reclame verticale.

YouTube a facut posibil pentru utilizatorii de telefoane mobile sa vada clipuri video verticale de dimensiune completa fara bare negre anul trecut.

CITESTE SI:  De ce GoPro isi retrage aproape toata productia de camere din China

Mai tarziu, serviciul de streaming a extins aceasta abilitate si utilizatorilor de pe web, mai devreme in acest an. Compania va permite acum agentilor de publicitate sa transmita anunturi video in modul portret.

Ceea ce inseamna acest lucru este ca, atunci cand playerul YouTube recunoaste ca acel clip video vertical este urmarit pe mobil, va extinde reclama in functie de dimensiunile clipului video.

Reclamele verticale de pe YouTube vor fi mai mari decat reclamele in mod peisaj de pe mobil si vor acoperi 75% din ecran. Reclama va fi extinsa si mai mult pentru a umple intregul ecran, daca utilizatorul o atinge.

CITESTE SI:  Ce e displayul P-OLED cu care ar putea veni LG V40 ThinQ

Acest lucru va oferi “o panza mare si superba pentru a transmite mesajul tau pe mobil si pentru a-ti permite sa interactionezi cu clientii intr-un mod care sa se potriveasca preferintelor lor de utilizare”, spune compania intr-un anunt pentru agentii de publicitate.

YouTube mentioneaza ca agentii de publicitate au cerut de ceva vreme abilitatea de a transmite reclame video verticale de ceva timp, asa ca le-a oferit ceea ce au dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *