De ce reclamele video verticale ajung pe YouTube

De ce reclamele video verticale ajung pe YouTube

Clipurile video verticale nu erau punctul forte al YouTube initial, dar deoarece oamenii continua sa inregistreze si sa incarce clipuri  cu acest format din anumite motive, cel mai mare serviciu online de streaming de clipuri video din lume a efectuat schimbari pentru a se asigura ca poate oferi o experienta de vizionare mai buna pentru clipurile verticale pentru utilizatorii platformei YouTube.

Avand in vedere ca compania YouTube se bazeaza pe reclame pentru a genera venituri, nu este deloc surprinzator sa vedem ca serviciul va introduce reclame verticale.

CITESTE SI:  De ce s-ar putea ca HTC sa nu mai produca smartphone-uri

YouTube a facut posibil pentru utilizatorii de telefoane mobile sa vada clipuri video verticale de dimensiune completa fara bare negre anul trecut.

Mai tarziu, serviciul de streaming a extins aceasta abilitate si utilizatorilor de pe web, mai devreme in acest an. Compania va permite acum agentilor de publicitate sa transmita anunturi video in modul portret.

CITESTE SI:  Robotii ar putea prelua peste 5 milioane de joburi pana in 2020

Ceea ce inseamna acest lucru este ca, atunci cand playerul YouTube recunoaste ca acel clip video vertical este urmarit pe mobil, va extinde reclama in functie de dimensiunile clipului video.

Reclamele verticale de pe YouTube vor fi mai mari decat reclamele in mod peisaj de pe mobil si vor acoperi 75% din ecran. Reclama va fi extinsa si mai mult pentru a umple intregul ecran, daca utilizatorul o atinge.

Acest lucru va oferi “o panza mare si superba pentru a transmite mesajul tau pe mobil si pentru a-ti permite sa interactionezi cu clientii intr-un mod care sa se potriveasca preferintelor lor de utilizare”, spune compania intr-un anunt pentru agentii de publicitate.

CITESTE SI:  Steve Jobs a refuzat transplatul de ficat de la Tim Cook

YouTube mentioneaza ca agentii de publicitate au cerut de ceva vreme abilitatea de a transmite reclame video verticale de ceva timp, asa ca le-a oferit ceea ce au dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *