fbpx

De ce raperul 2 Milly da in judecata Epic Games din cauza Fortnite

De ce raperul 2 Milly da in judecata Epic Games din cauza Fortnite

Una dintre caracteristicile populare ale jocului Fortnite al Epic Games consta in dansurile sale care pot fi folosite pentru a semnala victoria, pentru a invinge adversarii sau, in unele cazuri, pentru a opri alti jucatori prin lansarea unei Boogie Bomb, ceea ce ii forteaza pe acei jucatori sa inceapa sa danseze timp de 5 secunde, acest lucru permitandu-ti tie sa pleci repede si sa scapi.

Ei bine, dansurile din jocul Fortnite sunt variate, iar unele dintre ele sunt controversate. Unele par sa fi fost furate de la dansatori, actori si muzicieni, cum ar fi dansul “Poison” popularizat de actorul Donald Faison care il interpreteaza pe Turk intr-un serial.

CITESTE SI:  Jocul Minecraft la rezolutie 4K arata ca un joc complet diferit

In timp ce unii doar si-au exprimat nemultumirea cu privire la jocul Fortnite, altii au mers mai departe. De exemplu, raperul 2 Milly a anuntat ca da in judecata compania Epic Games pentru ca a folosit miscarea de dans “Milly Rock” in jocul Fortnite fara permisiunea sa.

Potrivit raperului 2 Milly, acesta sustine ca compania Epic Games – pe care o da in judecata – nu l-a contactat niciodata pentru a-i cere permisiunea pentru a folosi dansul sau in jocul Fortnite.

CITESTE SI:  De ce Google va inchide site-ul dedicat de gaming al YouTube

Intr-o declaratie oferita de David L. Hecht, partener la Pierce Bainbridge (firma de avocatura care il reprezinta pe raperul 2 Milly), acesta spune, “Aceasta nu este prima data cand Epic Games si-a insusit pe nedrept talentul africano-american. Clientul nostru Lenwood ‘Skip’ Hamilton spune acelasi lucru despre Epic Games care a folosit asemanarea sa pentru personajul ‘Cole Train’ din franciza de jocuri Gear of Wars. Companiei Epic Games nu i se poate permite sa continue sa ia ceea ce nu-i apartine”.

CITESTE SI:  Vechiul design Gmail va fi abandonat de Google

Raperul 2 Milly – care da in judecata compania care dezvolta jocul Fortnite – adauga, “Nu am fost niciodata compensat de Epic Games pentru folosirea dansului ‘Milly Rock’ in Fortnite. Acestia nu mi-au cerut niciodata permisiunea. Sunt incantat sa-l am pe David Hecht si pe echipa sa de la Pierce Bainbridge care ma reprezinta pentru a indrepta aceasta nedreptate”.