fbpx
De ce Qualcomm ar putea schimba numele cipului mobil pentru 2019

De ce Qualcomm ar putea schimba numele cipului mobil pentru 2019

Dupa Snapdragon 845, cu totii credeam ca noul cip mobil va avea numele SD 855, dar se pare ca Qualcomm ar putea schimba numele. SD 845 este gata pentru Android P, asa ca ne putem astepta ca noul procesor va suporta cea mai recenta versiune a sistemului Android si poate chiar si Android Q.

Nu suntem siguri ce a determinat Qualcomm sa schimbe numele in Snapdragon 8150, dar asa procedeaza brandurile din cand in cand in ziua de azi. O rebrand-uire sau o schimbare a numelui poate stimula afacerile.

CITESTE SI:  OnePlus 5T, specficatii, pret, data de lansare confirmate oficial

Snapdragon 845 este in acest moment cipul mobil cel mai folosit pentru smartphone-urile de varf Android din acest an. Succesorul sau va propulsa smartphone-urile de varf de anul viitor, dar se pare ca Qualcomm va schimba numele pentru primul sau procesor produs pe procesul de 7nm.

Conform unei stiri, noul cip mobil nu va avea numele Qualcomm Snapdragon 855, ci Snapdragon 8150. Exista o mentiune despre Snapdragon 8150 intr-o versiune Android 9.0 Pie pentru smartphone-ul Galaxy S9, mentiune care a aparut acum cateva luni.

CITESTE SI:  Lenovo dezvaluie smartphone-urile Moto E4 si Moto E4 Plus - specificatii si pret

Referinta despre acest cip mobil neanuntat a fost descoperita dupa ce un fisier a fost decompilat. Evident, referintele din fisierul firmware nu dezvaluie multe despre noul cip mobil.

Specificatiile sale nu au fost dezvaluite, dar stirile indica faptul ca acesta va fi primul cip mobil Qualcomm cu o unitate dedicata de procesare neurala.

CITESTE SI:  VIDEO: BlackBerry lanseaza un nou smartphone Android denumit BlackBerry DTEK50

Ceea ce inseamna acest lucru este ca dispozitivul va putea oferi performante mai bune pentru intrebuintari legate de inteligenta artificiala si ar putea procesa cantitati mari de date pe dispozitiv.

Qualcomm inca nu a dezvaluit informatii despre urmatorul cip mobil emblematic Snapdragon 8150, sa nu mai vorbim despre cum se va numi. Primele smartphone-uri propulsate de acest procesor al Qualcomm probabil vor sosi la inceputul anului viitor.