fbpx
De ce primul smartphone pliabil Samsung ar putea costa 2000 de dolari

De ce primul smartphone pliabil Samsung ar putea costa 2000 de dolari

Smartphone-urile pliabile sosesc – este doar o chestiune de timp – iar compania Samsung va fi probabil prima companie din lume care va aduce unul pe piata, posibil anul viitor. Analistii au spus ca compania Samsung planuieste sa lanseze un smartphone pliabil cu brandul Galaxy anul viitor.

Am auzit de ceva vreme ca Samsung lucreaza la un smartphone pliabil. A nu fi confundat cu un telefon cu clapeta care separa displayul de balama, acest telefon pliabil inseamna ca intregul display poate fi pliat in doua, ceea ce inseamna ca utilizatorii au optiunea de a-l utiliza ca dispozitiv mai mic sau ca unul mai mare.

CITESTE SI:  Cum motiveaza Microsoft faptul ca isi inchide magazinele fizice

Suna interesant, dar ar putea fi destul de scump. Potrivit unei stiri a publicatiei The Korea Times, se zvoneste ca smartphone-ul pliabil Samsung ar putea costa pana in 2000 de dolari daca nu este subventionat de operatorii de telefonie mobila.

Avand in vedere ca multi au fost uimiti de pretul de 1000 de dolari al lui iPhone X, este greu sa-ti imaginezi cine ar vrea sa plateasca 2000 de dolari pentru acest telefon Samsung.

CITESTE SI:  Pentru ce doreste Apple sa combine doua iPad-uri impreuna

Trebuie remarcat faptul ca unul dintre motivele posibile pentru care ar putea fi atat de scump este faptul ca s-a spus ca smartphone-ul pliabil va fi un model limitat.

Asta inseamna ca se asteapta ca compania Samsung va produce doar un numar mic de telefoane, ceea ce inseamna ca compania nu va putea atinge preturile de productie in masa.

CITESTE SI:  De ce LG paraseste piata de smartphone-uri din Filipine

In orice caz, tratati aceste informatii cu precautie deocamdata, dar cine spera sa intre in posesia acestui smartphone pliabil va trebui sa astepte ceva timp – pentru ca, dupa cum am auzit ultima data, se spune ca smartphone-ul Samsung de 2000 de dolari se va lansa in 2019 si nu anul acesta, dupa cum au pretins alte zvonuri.