fbpx

De ce primul joc mobil al Nintendo a fost abandonat oficial

De ce primul joc mobil al Nintendo a fost abandonat oficial

Se pare ca trebuie sa uitam primul joc mobil lansat de compania Nintendo. Compania a prezis moartea lenta a jocului in luna ianuarie a acestui an, dar acum scurt timp pagina home a site-ului i-a informat pe fanii ramasi ca serverele s-au inchis si va indruma catre colectia de amintiri Miitomo.

Cand Nintendo a anuntat pentru prima data planurile de a lansa jocuri mobile, multi au fost evident incantati, desi acea incantare a devenit confuzie atunci cand Nintendo a decis sa lanseze Miitomo drept titlul lor de debut pentru telefoane mobile.

CITESTE SI:  Cat costa cel mai performant supercomputer din lume, Fugaku din Japonia

A existat ceva interes la inceput, dar in cele din urma acesta a disparut, ceea ce a determinat compania Nintendo sa anunte mai devreme in acest an ca acest titlu va fi abandonat de companie.

Pentru cei care joaca in continuare sau au jucat Miitomo, se pare ca jocul a fost abandonat oficial. Intr-un mesaj postat de Nintendo, “Vrem sa va multumim pentru ca va bucurati atat de mult de Miitomo. Titlul Miitomo a ajuns la sfarsit miercuri, 9 mai 2018. Am parcurs un drum lung de la lansarea aplicatiei si, din nou, dorim sa multumim tuturor celor implicati”.

CITESTE SI:  La ce varsta a decedat Evelyn Berezin - creatoarea primului procesor de text din lume

Cu asta, se pare ca primul titlu mobil al Nintendo s-a incheiat oficial, desi acest lucru cu siguranta nu este sfarsitul eforturilor companiei in domeniul mobil.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi viitoarele tablete Lenovo cu Alexa

Compania are mai multe jocuri in lucru, cum ar fi Mario Kart pentru mobil. De asemenea, a anuntat recent o noua franciza destinata exclusiv telefoanelor.

Jocurile mobile oferite de Nintendo au fost ceva in genul unei amestecaturi. De exemplu, Super Mario Run – care parea promitator – nu a fost la fel de profitabil pe cat si-a dorit compania, dar speram ca jocurile viitoare ale companiei vor schimba asta.