fbpx

De ce prima versiune beta a lui watchOS 5 pentru Apple Watch a fost retrasa

De ce prima versiune beta a lui watchOS 5 pentru Apple Watch a fost retrasa

Compania Apple din Cupertino pare sa fi retras temporar prima versiune beta a sistemului de operare watchOS 5 de pe site-ul sau, dupa ce unii utilizatori au raportat unele probleme cu smartwatch-urile lor Apple Watch.

Au trecut cateva zile de cand compania a anuntat oficial watchOS 5 si de cand a pus dezvoltatorilor la dispozitie versiunea beta. Totusi, se pare ca versiunea beta a watchOS 5 s-ar putea sa nu fi fost inca pregatita, deoarece compania a retras-o intre timp dupa mai mult instiintari de la utilizatori care au sustinut ca versiunea beta le-a brick-uit (stricat) smartwatch-urile Apple Watch.

CITESTE SI:  De ce nu voi calca niciodata in SUA, probably

Aceste instiintari pot fi gasite pe Reddit si pe forumul MacRumors unde unii sustin ca update-ul watchOS 5 “ingheata” la jumatatea procesului de instalare. Unii sustin alte probleme, cum ar fi conexiunea la internet in ciuda faptului ca sunt conectati la WiFi.

Oricum ar fi, compania din Cupertino a considerat ca problema este una suficient de mare pentru retrage temporar update-ul pentru a rezolva problema. Potrivit companiei din Cupertino, “Prima versiune beta a lui watchOS 5 este indisponibila temporar. Investigam o problema care apare in timpul actualizarii watchOS 5 (prima versiune beta). Daca ati intampinat vreo problema, contactati AppleCare”. Ceea ce este interesant este ca majoritatea smartwatch-urilor Apple Watch afectate par a fi cele Apple Watch Series 2.

CITESTE SI:  Cum au furat niste hoti o masina Tesla in sub 30 de secunde

Avand in vedere ca Apple a retras intre timp update-ul, credem ca nu vom sti daca proprietarii de smartwatch-uri Apple Watch Series 3 au fost afectati in mod similar.

CITESTE SI:  Cum reduce costurile smartphone-ul Galaxy S20 FE 5G al Samsung

Nu s-a spus un cuvant despre momentul in care versiunea beta a watchOS 5 va fi disponibila din nou, dar daca intentionati sa o incercati, credem ca nu aveti de ales si trebuie sa asteptati. Multi spera sa nu fie nevoie sa astepte prea mult.