De ce prima versiune beta a lui watchOS 5 pentru Apple Watch a fost retrasa

De ce prima versiune beta a lui watchOS 5 pentru Apple Watch a fost retrasa

Compania Apple din Cupertino pare sa fi retras temporar prima versiune beta a sistemului de operare watchOS 5 de pe site-ul sau, dupa ce unii utilizatori au raportat unele probleme cu smartwatch-urile lor Apple Watch.

Au trecut cateva zile de cand compania a anuntat oficial watchOS 5 si de cand a pus dezvoltatorilor la dispozitie versiunea beta. Totusi, se pare ca versiunea beta a watchOS 5 s-ar putea sa nu fi fost inca pregatita, deoarece compania a retras-o intre timp dupa mai mult instiintari de la utilizatori care au sustinut ca versiunea beta le-a brick-uit (stricat) smartwatch-urile Apple Watch.

CITESTE SI:  DARPA vrea sa "incetineasca timpul" pentru a salva vieti pe campul de lupta

Aceste instiintari pot fi gasite pe Reddit si pe forumul MacRumors unde unii sustin ca update-ul watchOS 5 “ingheata” la jumatatea procesului de instalare. Unii sustin alte probleme, cum ar fi conexiunea la internet in ciuda faptului ca sunt conectati la WiFi.

Oricum ar fi, compania din Cupertino a considerat ca problema este una suficient de mare pentru retrage temporar update-ul pentru a rezolva problema. Potrivit companiei din Cupertino, “Prima versiune beta a lui watchOS 5 este indisponibila temporar. Investigam o problema care apare in timpul actualizarii watchOS 5 (prima versiune beta). Daca ati intampinat vreo problema, contactati AppleCare”. Ceea ce este interesant este ca majoritatea smartwatch-urilor Apple Watch afectate par a fi cele Apple Watch Series 2.

CITESTE SI:  Sistemul de operare Lisa din 1983 al Apple va fi lansat open source

Avand in vedere ca Apple a retras intre timp update-ul, credem ca nu vom sti daca proprietarii de smartwatch-uri Apple Watch Series 3 au fost afectati in mod similar.

Nu s-a spus un cuvant despre momentul in care versiunea beta a watchOS 5 va fi disponibila din nou, dar daca intentionati sa o incercati, credem ca nu aveti de ales si trebuie sa asteptati. Multi spera sa nu fie nevoie sa astepte prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *