fbpx

De ce Panasonic GZ2000 e cel mai bun TV din lume pentru cinefili

De ce Panasonic GZ2000 e cel mai bun TV din lume pentru cinefili

Compania japoneza Panasonic a prezentat in cele din urma cel mai nou TV de varf al sau (GZ2000), iar acest dispozitiv vine cu un numar de premiere in lume. Despre acest dispozitiv compania spune ca e cel mai bun TV din lume pentru cinefili.

La CES 2019 am vazut un numar destul de mare de TV-uri interesante de la companiile obisnuite. De exemplu, compania LG a anuntat televizorul sau rulabil care va fi lansat in acest an, iar compania Samsung a dezvaluit televizorul monstru QLED de 98 de inci 8K.

CITESTE SI:  Facebook exploreaza in mod activ o versiune cu plata fara anunturi

Acum se pare ca si compania Panasonic a venit cu ceva. Mai exact, cu TV-ul Panasonic GZ2000 foarte bun pentru cinefili. Ei bine, Panasonic GZ2000 nu este cel mai mare televizor anuntat la CES 2019, pentru ca vine in dimensiuni de 55 si 65 de inci. Nu are nici ecran flexibil sau rulabil.

De asemenea, GZ2000 pare sa foloseasca un ecran OLED, spre deosebire de alte companii care au trecut la QLED. Cu toate acestea, acesta este un TV despre care Panasonic spune ca e cel mai bun pentru cinefili, datorita muncii companiei cu Stefan Sonnenfeld – persoana care a lucrat in trecut cu multi producatori de film.

CITESTE SI:  Ce pret are laptopul Lenovo Yoga S940 care abordeaza o noua piata

Colaborarea ajuta la asigurarea preciziei de culoare neegalate si a nivelurilor de luminozitate semnificativ mai bune decat media. De asemenea, televizorul GZ2000 pentru cinefili va suporta HDR10+ si Dolby Vision in acelasi timp, ceea ce e o premiera.

Mai mult, va veni cu difuzoare Dolby Atmos care sunt destul de unice in ceea ce priveste TV-urile. Asa cum era de asteptat de la aproape toate dispozitivele inteligente din 2019, Panasonic GZ2000 pentru cinefili va suporta asistentii virtuali Alexa si Google Assistant.

CITESTE SI:  LG Q7 anuntat oficial ar putea fi cel mai bun smartphone de buget din 2018

Acesti asistenti virtuali le vor permite utilizatorilor sa controleze TV-ul Panasonic GZ2000 pentru cinefili folosind vocea. Nu exista informatii despre pret si disponibilitate inca, dar avand in vedere toate caracteristicile sale, pare improbabil ca va fi ieftin.