fbpx

De ce OLED-urile companiei LG pentru iPhone ar putea fi doar pentru reparatii

De ce OLED-urile companiei LG pentru iPhone ar putea fi doar pentru reparatii

Compania Apple incearca sa se diversifice si sa nu mai fie exagerat de dependenta de un singur furnizor – Samsung – pentru iPhone-urile sale cu display OLED, dar ar trebui sa astepte pana in 2019 pentru a reusi acest lucru, daca stirile din mass-media sud-coreeana se dovedesc a fi adevarate.

Urmatoarea companie care ne vine in minte atunci cand ne gandim la displayuri OLED este una tot din Coreea de Sud, si anume LG, dar aceasta companie se afla cu mult in urma Samsung.

CITESTE SI:  De ce SUA ar putea interzice principalul producator de cipuri din China

Intr-o incercare de a-si reduce dependenta de Samsung, se spune ca Apple a investit in LG pentru produce displayuri OLED. De fapt, unul dintre zvonurile despre iPhone-urile pentru 2018 este ca LG ar putea fi furnizorul pentru cel putin unul dintre modele.

Cu toate acestea, se pare ca s-ar putea sa nu fie cazul. O stire de The Bell din Coreea de Sud spune ca compania LG nu este chiar pregatita sa ofere displayuri OLED pentru iPhone inca.

CITESTE SI:  Ce pret are acest iPod de jucarie care se numeste iBoy

Se spune ca compania se afla in faza de testare a productiei in masa a displayurilor OLED, in timp ce Samsung a inceput deja livrarea de displayuri de acest tip, inca din iunie.

Asta inseamna ca LG este atat de mult in urma incat, potrivit stirii, LG ar putea furniza numai in jur de 2-4 milioane de unitati, versus cele 75 de milioane de unitati pe care Samsung le va furniza.

De fapt, daca OLED-urile produse de LG nu indeplinesc standardele companiei Apple, compania sud-coreeana ar putea furniza OLED-uri catre iPhone-urile Apple numai in scopuri de reparatie si de inlocuire, ceea ce este fara indoiala nimic fata de furnizarea de displayuri de acest tip pentru toate iPhone-urile scoase la vanzare.

CITESTE SI:  La ce nou smartphone pliabil lucreaza Samsung diferit de Galaxy Fold

In orice caz, va trebui sa asteptam si sa vedem cum vor decurge lucrurile, dar pana atunci cel mai bine ar fi sa tratati aceste informatii cu o doza de precautie.