fbpx

De ce o statiune din Bali, Indonezia, interzice smartphone-urile

De ce o statiune din Bali, Indonezia, interzice smartphone-urile

Vacantele sunt perfecte pentru relaxare si detensionare, iar o statiune din Bali, Indonezia, s-a angajat sa se asigure ca oaspetii lor petrec acolo cel mai bun timp posibil.

Multi dintre noi pleaca in vacante pentru a se relaxa, dar deseori este dificil sa renunti la smartphone-uri si alte dispozitive electronice chiar si atunci cand esti in vacanta.

O statiune de lux din Bali, Indonezia, vrea sa se asigure ca renunti la smartphone pe perioada sederii si ca smartphone-urile nu-i deranjeaza pe alti oaspeti care vor sa se relaxeze in piscina.

CITESTE SI:  VIDEO: Siri il intrerupe in mod hilar pe secretarul Apararii din Marea Britanie in timpul declaratiei

Din acest motiv, Ayana Resort & Spa de 5 stele a interzis smartphone-urile si alte dispozitive electronice la una dintre piscinele sale. Ca parte a campaniei sale “In the Moment”, statiunea din Bali, Indonezia, ii incurajeaza pe oaspeti sa se deconecteze in intregime si sa se bucure de sedere asa cum trebuie.

Statiunea din Bali, Indonezia, procedeaza astfel pentru a crea un “paradis pentru oaspeti”. Aceasta aplica aceasta interdictie privind smartphone-urile si alte dispozitive electronice la River Pool intre orele 9 dimineata si 5 dupa-amiaza.

CITESTE SI:  Ce preturi va avea carcasa de iPhone X alimentata solar

Se vor monta semne in jurul piscinei statiunii din Bali, Indonezia, pentru a-i informa pe oaspeti ca smartphone-urile sunt interzise. Vor fi oferite un fel de seifuri, astfel incat oaspetii sa-si poata tine dispozitivele in siguranta, in timp ce se relaxeaza la piscina.

“Spiritul River Pool este de a crea un loc de liniste, unde oaspetii nostri se pot relaxa cu adevarat”, au declarat pentru Lonely Planet News cei responsabili de statiunea din Bali, Indonezia.

CITESTE SI:  Samsung va inchide acest asistent virtual

Acestia au adaugat ca “intentia noastra este de a pastra ceea ce suntem prin pretuirea legaturilor umane si a timpului petrecut pentru propria persoana”. Statiunea din Bali, Indonezia, chiar a creat un cocktail denumit “In the Moment” pentru a imbunatati experienta fara smartphone la piscina pentru oaspeti.

Facebook