fbpx

De ce o femeie din Rusia are o piatra funerara iPhone de 1,5 metri

De ce o femeie din Rusia are o piatra funerara iPhone de 1,5 metri

O femeie de 25 de ani din Rusia este ingropata sub o piatra funerara masiva in forma de iPhone, uluind oamenii care trec pe acolo. Monumentul iPhone neobisnuit a fost asezat la mormantul femeii Rita Shameeva dintr-un cimitir din Rusia mai devreme in acest an. Piatra funerara iPhone prezinta o imagine a femeii Rita Shameeva fiind inclinata spre o balustrada si fiind inconjurata de copaci intr-un parc.

Oamenii care viziteaza un cimitir din Rusia au fost luati prin surprindere atunci cand au vazut o piatra funerara unica pe care nu s-au asteptat sa o vada in acel loc.

CITESTE SI:  Cat e de usor de reparat noul MacBook Air al Apple

Piatra funerara are forma unui iPhone si are in jur de 1,5 metri inaltime, dominand toate pietrele funerare din jur si fiind asezata pentru a comemora mai corespunzator femeia care se odihneste acolo.

Piatra funerara a femeii din Rusia este alcatuita dintr-o piatra neagra si are nuante albe. Nu numai ca monumentul are forma unui iPhone, dar are si butonul home, casca, butoanele de volum si chiar sigla Apple in partea din spate.

CITESTE SI:  Cum sunt ochelarii inteligenti si pliabili ai Samsung care ar putea fi lansati in viitor

Are chiar si o imagine a decedatei, o femeie de 25 de ani pe nume Rita Shameeva, pe ecranul din partea din fata. The Mirror informeaza ca aceasta piatra funerara iPhone a fost ridicata mai devreme in acest an in Rusia pentru a comemora trecerea in nefiinta a Ritei Shameeva care a decedat in luna ianuarie a anului 2016 din cauze necunoscute.

Astfel de monumente sunt, in mod evident, ceva neobisnuit, asa ca era o priveliste unica pentru oamenii care viziteaza cimitirul din Rusia. Nu este clar de unde provine monumentul iPhone al femeii, dar se crede ca apartine unei companii din Siberia specializate in accesorii pentru decedati.

CITESTE SI:  In cat timp incarca incarcarea rapida de 100W o baterie de 4000mAh

“Am crezut ca am halucinatii. Cum este posibil ca un smartphone american sa apara brusc in cimitirul nostru? Si unul atat de mare”, a remarcat un vizitator din Rusia pentru o agentie locala de stiri.