fbpx

De ce o femeie da in judecata Samsung din cauza lui Galaxy Note 9

De ce o femeie da in judecata Samsung din cauza lui Galaxy Note 9

Mult laudatul smartphone Samsung Galaxy Note 9 are parte de o lovitura – si la fel si reputatia companiei sud-coreene. O stire nu foarte buna vine din Statele Unite, acolo unde o femeie a dat in judecata compania.

O femeie care este agent imobiliar in Long Island, Statele Unite, a dat in judecata Samsung, pe motiv ca smartphone-ul sau Galaxy Note 9 a luat foc.

Dezastrul Galaxy Note 7 de acum cativa ani a fost o lovitura pentru reputatia companiei Samsung, din cauza bateriei defecte. Acest lucru a determinat compania sa retraga si sa abandoneze acel smartphone la cateva saptamani dupa ce a fost lansat.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung creeaza episoade noi din 6 seriale pentru VR

Acea femeie, Chung, sustine in darea in judecata ca ceva similar s-a intamplat si cu Samsung Galaxy Note 9. Documentele de judecata dezvaluie povestea.

Femeia se afla in liftul unei cladiri Bayside cand noul sau smartphone Samsung a devenit extrem de fierbinte. Aceasta femeie spune ca a incetat sa-l foloseasca si ca l-a pus in geanta sa.

CITESTE SI:  Samsung explica de ce smartphone-ul Galaxy S9 nu are senzor de amprente integrat in display

Apoi a auzit un fluierat si un scrasnit, iar apoi a vazut un fum gros iesind din poseta. Aceasta a incercat sa goleasca continutul posetei pe podea si s-a ars atunci cand a apucat smartphone-ul.

Femeia l-a aruncat din lift atunci cand usile s-au deschis, iar telefonul nu a incetat sa arda. Acea femeie spune in darea in judecata ca experienta a fost una traumatizanta, adaugand ca smartphone-ul deteriorat a lasat-o in imposibilitatea de a-si contacta clientii si ca telefonul i-a distrus tot ce avea in poseta.

CITESTE SI:  WhatsApp nu va mai suporta platforma Nokia S40 dupa anul viitor

Chung – care da in judecata compania – cere acum despagubiri nespecificate si un ordin de restrictionare pentru a interzice vanzarea smartphone-urilor Samsung Galaxy Note 9. “Nu am primit nicio informatie despre incidente similare in care a fost implicat Galaxy Note 9 si investigam problema”, a declarat un purtator de cuvant al Samsung pentru New York Post.