fbpx

De ce o companie ofera 1000 de dolari persoanei care urmareste toate filmele Marvel

De ce o companie ofera 1000 de dolari persoanei care urmareste toate filmele Marvel

CableTV.com se ofera sa plateasca 1000 de dolari persoanei care va urmari incontinuu toate cele 20 de filme lansate anterior de Marvel, dar si viitorul lungmetraj Avengers care se va lansa in acest an.

Persoana trebuie sa posteze tweet-uri live cu privire la maratonul sau si sa eticheteze website-ul CableTV.com. Castigatorul care primeste sarcina va primi, de asemenea, mai multe premii Marvel, inclusiv toate lungmetrajele Marvel (MCU) pe discuri Blu-ray.

Aceasta sarcina nu ar trebui sa fie foarte grea pentru cei carora le plac filmele de la Marvel. Iar daca pot astfel si castiga 1000 de dolari, e cu atat mai bine.

CITESTE SI:  De ce s-ar putea ca dispozitivul Andromeda al Microsoft nu se va lansa in acest an

Daca esti un fan al filmelor MCU, ai putea fi interesat sa afli ca se pot castiga 1000 de dolari urmarind incontinuu intregul catalog de lungmetraje Marvel.

Aceasta propunere a fost trimisa de CableTV.com care pare sa caute candidatul potrivit pentru aceasta sarcina. Conform informatiilor jobului, “Ai rezistenta lui Iron Man? Timpul liber al lui Ant-man? Atunci CableTV are o misiune pentru tine: urmareste toate cele 20 de filme Marvel lansate anterior, dar si viitorul film ‘Avengers: Endgame’ (care se lanseaza pe 26 aprilie 2019)”.

CITESTE SI:  Cercetatorii s-ar putea sa fi gasit un leac pentru diabetul de tip 1

Practic, candidatii vor trebui sa stea nonstop si sa urmareasca filmele. Daca esti fan ar trebui sa-ti fie destul de usor. Cu toate acestea, aceasta sarcina nu va fi pentru toata lumea, avand in vedere ca se cer cateva lucruri de la aplicant, cum ar fi sa fie o persoana activa pe social media si pe care nu o deranjeaza sa posteze live pe Twitter cu privire la experienta sa.

CITESTE SI:  De ce inlocuim imaginile articolelor

Probabil ideea acestei initiative este de a atrage cat mai multa atentie este posibil asupra filmelor Marvel. Cei care sunt interesati de aceasta sarcina si vor sa castige 1000 de dolari pot intra pe site-ul CableTV.com pentru mai multe detalii si pentru a se inscrie.