fbpx

De ce o companie aeriana va acoperi camerele incorporate in scaunele avioanelor

De ce o companie aeriana va acoperi camerele incorporate in scaunele avioanelor

Compania aeriana United Airlines din Statele Unite acopera camerele incorporate in sistemele de divertisment de pe spatarele scaunelor avioanelor, a aflat BuzzFeed News.

United Airlines a acoperit toate camerele din sistemele de divertisment incorporate in scaunele premium ale avioanelor sale. Iar motivul este ca pasagerii au fost revoltati cu privire la confidentialitate.

Unii isi imagineaza revolta cauzata cand s-a descoperit ca sistemele de divertisment ale unor avioane United Airlines au asa ceva incorporate in scaune.

CITESTE SI:  De ce serialul Urzeala Tronurilor sezonul 8 a fost cel mai piratat in India

Acest lucru a starnit in mod evident ingrijorari si critici cu privire la confidentialitate, deoarece multi pasageri nici nu stiau ca spatarele scaunelor avioanelor aveau asa ceva incorporate.

United Airlines a inceput sa le acopere. Sistemele de divertisment din timpul zborului pentru avioane au fost furnizate de divizia de echipamente de aviatie a Panasonic.

Compania spune ca ofera camere incorporate pentru caracteristici care ar putea fi disponibile in viitor, cum ar fi apelurile video si jocurile. United spune ca nu a comandat acele sisteme impreuna cu camerele.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan. Ce console de jocuri gratuite primesc tinerii din Japonia

“Ca in cazul numeroaselor companii aeriene, unele dintre dintre scaunele noastre premium au sisteme de divertisment care au venit cu camere instalate de producator. Toate au fost intre timp acoperite, nu au fost niciodata activate si nu avem planuri de a le folosi in viitor”, a confirmat un purtator de cuvant al companiei aeriene pentru BuzzFeed News.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi smartphone-ul pliabil al Apple mai bun decat Samsung Galaxy Fold

Compania aeriana va acoperi fizic aceste lucruri din echipamentele viitoare ale acestui sistem. Acest lucru ar trebui sa atenueze ingrijorarile privind confidentialitatea.

Aceste informatii vin dupa ce s-a dezvaluit ca compania aeriana United Airlines vrea sa acopere acele camere incorporate in scaunele avioanelor, cu autocolante sau cu bucati de plastic.