fbpx

De ce NTSB nu accepta provocarea “In My Feelings” pentru fanii lui Drake

De ce NTSB nu accepta provocarea In My Feelings pentru fanii artistului Drake

Inca nu stim daca lui Keke ii place de Drake (intrebare care-l framanta pe artist, lucru care reiese din piesele lui), dar daca aceasta circula cu masina, Consiliul National pentru Siguranta Transporturilor (NTSB) din Statele Unite vrea ca ea sa ramana in masina.

S-ar putea sa fi vazut o noua provocare viralizandu-se pe social media in ziua de azi, provocare care implica fani care ies din masinile in miscare si danseaza pe sosea pe noua melodie a lui Drake, “In My Feelings”.

CITESTE SI:  Imagini cu productia lui Essential Phone au fost dezvaluite de Andy Rubin

Dupa cum probabil va puteti imagina, acest lucru nu este periculos numai pentru fanul care procedeaza astfel, ci si pentru ceilalti participanti la trafic.

Tendinta virala In My Feelings popularizata de Drake nu arata niciun semn de incetinire, iar NTSB din Statele Unite trebuie acum sa avertizeze fanii raper-ului Drake sa nu participe la aceasta provocare virala.

Asta nu numai pentru faptul ca iesirea dintr-un autovehicul in miscare este periculoasa, dar si pentru faptul ca cineva de la volan filmeaza din masina in miscare si incalca regulile de circulatie.

CITESTE SI:  De ce Facebook a lansat aplicatia Lasso, rivala pentru TikTok

Nicholas Worrell – de la NTSB din Statele Unite – spune ca “distragerea atentiei soferilor este destul de proeminenta in aceasta provocare virala, dar riscul mai evident este decizia gresita de a iesi dintr-un autovehicul in miscare pentru a dansa”.

Exista deja nenumarate clipuri video esuate cu aceasta provocare virala In My Feelings popularizata de Drake, clipuri video care s-au sfarsit nasol. Oamenii care ies din masinile in miscare isi pot pierde echilibrul si sa cada.

CITESTE SI:  Tesla Roadster ar putea fi chiar mai rapida decat 1,9 secunde cu niste optiuni speciale

Nu mai este nevoie sa spunem ca participarea la aceasta provocare virala In My Feelings creata de Drake sarind in fata celorlalte masini din trafic poate duce la accidente mai grave.

Sa speram ca fanii lui Drake isi vor da seama ca nu ar trebui sa-si puna viata in pericol si vietile celorlalti participanti la trafic si ca nu ar fi bine sa participe la aceasta provocare virala In My Feelings.