De ce noul smartphone Nokia va avea pretul de 1000 de dolari, probabil

De ce noul smartphone Nokia va avea pretul de 1000 de dolari, probabil

Nokia 8 Sirocco este modelul Nokia de top actual, dar nu este inca demn de titlul de smartphone de varf. Pretul lui Sirocco este unul de varf, dar dispozitivului ii lipsesc tehnologii noi si exclusiviste.

Cel mai asteptat smartphone cu acest brand este Nokia 9 sau 10 sau cum s-o mai chema. Acesta va fi un smartphone de varf Nokia in adevaratul sens al cuvantului.

Cand vine vorba despre smartphone-urile de varf, Apple si Samsung au probabil cele mai scumpe smartphone-uri de varf de pe piata in acest moment, ceea ce este suprinzator daca stai si te gandesti ca exista multi producatori chinezi care vin cu dispozitive considerabil mai ieftine, dar aproape la fel de bune.

CITESTE SI:  Microsoft se lauda ca are 669 000 de aplicatii in Windows Store

Daca sperati ca companii precum HMD Global isi vor pastra preturile la un nivel rezonabil, s-ar putea sa fiti dezamagiti sa aflati ca acest lucru s-ar putea sa nu se intample.

Potrivit unui tweet de Nokia Anew, se pare ca urmatorul telefon al HMD Global ar putea costa aproximativ 1000 de dolari. Acesta este un salt urias daca luati in considerare ca cel mai scump smartphone Nokia are in prezent un pret de 700 de dolari, deci intrebarea este: va putea HMD Global sa justifice acest pret ridicat?

Cu toate acestea, potrivit stirilor, s-ar putea ca Nokia 9 (despre care se spune ca este urmatorul smartphone de varf cu acest brand) va integra tehnologia de camera a Light, ceea ce inseamna ca acest telefon ar putea fi, teoretic, foarte bun la fotografie. Asa si-ar putea justifica pretul de 1000 de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: Displayurile de inlocuire pentru smartphone-uri ti-ar putea hack-ui telefonul

Desigur, acestea sunt doar zvonuri, deci cel mai bine ar fi sa le tratati cu o doza de precautie pentru moment. Dar ce credeti voi? Ar trebui ca producatorii sa inceapa sa-si reduca preturile pentru a putea concura mai bine cu rivalii din China, sau credeti ca exista inca o piata pentru telefoanele de varf cu preturi de 1000 de dolari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *