fbpx

De ce Netflix nu mai ofera o perioada gratuita de incercare

De ce Netflix nu mai ofera o perioada gratuita de incercare

Compania Netflix din Statele Unite s-a decis sa nu mai ofere o perioada de incercare gratuita pentru serviciul sau de streaming. Desi compania nu a mentionat motivul, au speculat altii motivul din spatele acestei decizii.

Unul dintre lucrurile pe care le ofera serviciile de abonament este o perioada de incercare gratuita – care poate fi de o saptamana, doua saptamani, o luna si asa mai departe.

Avand in vedere ca companiile isi doresc sa devii abonatul lor, acestea iti permit sa testezi serviciile lor gratis mai intai. Cu toate acestea, se pare ca Netflix s-a decis sa nu mai ofere o perioada gratuita de incercare. Potrivit lui Phil Swann de la TV Answer Man, Netflix nu va mai oferi noilor clienti o perioada de incercare gratuita.

CITESTE SI:  Cum penalizeaza Instagram Iranul

De fapt, pagina centrului de asistenta al Netflix a mentionat ca nu sunt disponibile teste gratis. Nu e clar cand a pus in aplicare compania acest lucru, dar asta inseamna ca cei care inca nu s-au abonat nu vor putea incerca gratuit serviciul de streaming inainte de a se abona la acesta.

CITESTE SI:  Ce performanta au cipurile ARM de Mac ale Apple

Nu e clar de ce compania Netflix si-a incheiat programul de incercare gratuita, avand in vedere ca este disponibil de o perioada lunga de timp, dar s-a speculat ca motivul poate fi faptul ca s-a abuzat de perioada de incercare gratis.

Dupa cum subliniaza TNW, se pot crea e-mailuri diferite cu care poti urmari o luna de zile de Netflix fiecare si sa repeti acest proces oricat doresti.

CITESTE SI:  Ce cipuri ar putea dezvolta Samsung pentru Tesla

Asta inseamna ca exista persoane care abuzeaza de sistem si ca acesta poate fi motivul pentru care Netflix nu mai ofera o perioada de testare gratuita. Daca te intrebi daca ar trebui sa te abonezi la acest serviciu, poti alege oricand sa testezi mai intai cel mai ieftin pachet posibil.