fbpx

De ce Netflix nu mai accepta AirPlay

De ce Netflix nu mai accepta AirPlay

AirPlay este una dintre cele mai usoare cai de a partaja continut de pe dispozitivul dv. Apple cu Apple TV. Deci puteti urmari cu usurinta clipuri video pe care le-ati capturat cu iPhone-ul, cu aceasta caracteristica.

Si chiar sa transmiteti prin streaming de la aplicatii pe un ecran mare, prin AirPlay. Acest lucru nu va mai fi posibil pentru Netflix. Compania a confirmat ca a inlaturat suportul pentru AirPlay.

Netflix a confirmat pentru The Verge ca a eliminat suportul AirPlay din cauza unei limitari tehnice. Cu toate acestea, nu este o limitare tehnica in adevaratul sens al cuvantului, ci este vorba despre ceea ce Apple a savarsit in acest an.

CITESTE SI:  Facebook a vrut odata sa vanda datele de utilizator. Ce zice compania despre asta

Compania Apple a format colaborari cu marile branduri de televiziune, astfel incat AirPlay 2 sa poata expedia continut direct pe modelele sale de TV-uri din 2019 cu un update firmware mai tarziu in acest an.

Un purtator de cuvant al Netflix a spus autorului stirii ca AirPlay nu are identificari digitale care permit serviciului Netflix sa distinga acele TV-uri.

CITESTE SI:  Cu ce regizor proeminent colaboreaza Apple pentru un film

Asta inseamna ca compania nu poate certifica faptul ca utilizatorii sai beneficiaza de cea mai buna experienta posibila atunci cand distribuie continut pe acele TV-uri noi.

Deci nu este vorba ca acest lucru se va aplica numai la noile TV-uri de la companiile cu care Apple a format colaborari in acest an. Si utilizatorii Apple TV au ghinion.

CITESTE SI:  VIDEO: Macintosh II din 1987 a fost portat pe un smartwatch

Aceasta schimbare nu va permite utilizatorilor Apple TV sa difuzeze nici Netflix. “Nu putem distinge dispozitivele, nu putem practic certifica acele dispozitive… asa ca a trebuit sa incheiem suportul pentru asta”, a declarat un purtator de cuvant al Netflix.

De asemenea, serviciul de streaming si-a actualizat pagina de asistenta pentru a confirma ca “AirPlay nu mai este acceptat pentru utilizarea cu Netflix”.

Facebook