fbpx

De ce milioane de utilizatori renunta la WhatsApp

De ce milioane de utilizatori renunta la WhatsApp

Serviciul de mesagerie WhatsApp din Statele Unite poate pierde milioane de utilizatori. Acest serviciu de mesagerie pierde constant utilizatori si nu mai este o aplicatie de top ca anterior. Exista un motiv pentru aceste lucruri. Este vorba despre o anumita decizie a acestei companii.

Mai devreme in aceasta luna, compania WhatsApp din Statele Unite a anuntat o actualizare a politicii sale de confidentialitate. Aceasta actualizare indica faptul ca datele de pe WhatsApp vor fi partajate cu Facebook.

CITESTE SI:  Apple va conduce in jurul lumii pentru a colecta date pentru Apple Maps

Iar utilizatorii nu prea au de ales. Fie accepta acest lucru, fie vor trebui sa foloseasca un alt serviciu de mesagerie. Acum, potrivit unor noi stiri, se pare ca decizia companiei WhatsApp din Statele Unite de a-si actualiza in acest mod politica de confidentialitate ar putea duce la pierderea a milioane de utilizatori.

Datele de la App Annie au dezvaluit ca WhatsApp – care obisnuia sa fie a opta cea mai descarcata aplicatie din Marea Britanie – se situeaza acum pe pozitia 23.

CITESTE SI:  Ce hackeri din Coreea de Nord ar fi furat milioane de dolari de la anumite bancomate din lume

Concurentii sai, cum ar fi Telegram si Signal, au beneficiat de pe urma acestui lucru. De exemplu, Signal – care nu se afla printre primele 1000 de aplicatii din Marea Britanie – a ajuns pe locul 1 in cateva zile.

De asemenea, serviciul de mesagerie Telegram anuntase anterior ca a reusit sa adauge 23 de milioane de utilizatori noi intr-o perioada de 72 de ore. Intre timp, WhatsApp a anuntat ca va suspenda o perioada noua politica, in speranta ca acest lucru le va oferi utilizatorilor mai mult timp sa fie de acord cu faptul ca, in general, noua politica nu-i va afecta.

CITESTE SI:  Noul MacBook Pro de 13 inci al Apple. Pret si specificatii

Compania a declarat anterior ca partajarea de date va fi in principal intre conturile de business. De asemenea, i-a asigurat pe utilizatorii serviciului de mesagerie WhatsApp ca mesajele vor fi in continuare securizate.