De ce Microsoft ar putea dezvolta tablete Surface cu preturi mici

De ce Microsoft ar putea dezvolta tablete Surface cu preturi mici

Microsoft Corp. planuieste sa lanseze o gama de tablete Surface cu preturi mici in a doua jumatate a anului 2018, dorind sa aiba succes pe piata dispozitivelor mai ieftine pe care Apple o domina cu iPad-ul, potrivit unor oameni care cunosc subiectul.

Microsoft a avut un succes considerabil datorita tabletelor sale Surface cu Windows, dar ar fi gresit sa spunem ca modelele pe care le-a lansat pana acum au avut preturi accesibile.

Acest lucru s-ar putea schimba in viitor, daca e sa credem o noua stire care spune ca Microsoft sa afla in curs de dezvoltare a unei game de dispozitive cu preturi mici pentru a concura cu iPad-urile ieftine ale Apple.

CITESTE SI:  La ce mesaj de avertizare renunta Microsoft in Windows 10

Citand oameni care cunosc subiectul, publicatia Bloomberg informeaza ca Microsoft dezvolta o gama de noi tablete Surface care vor avea preturi accesibile pentru a rivaliza cu iPad-urile cu preturi mici.

Acestea nu vor fi doar versiuni mai ieftine si mai mici ale tabletelor Surface Pro. Se pare ca Microsoft incepe de la zero si proiecteaza aceste dispozitive pentru a avea displayuri de 10 inci si colturi rotunjite, lucru care ar fi in concordanta cu designul mai conventional de tableta, in loc de designul mai dreptunghiular al tabletelor Surface existente ale Microsoft.

Aceste noi modele vor fi cu 20% mai usoare decat Surface Pro si vor avea porturi USB Type-C pentru incarcare si Windows 10, totul la un pret de 400 de dolari. Acestea vor fi propulsate de procesoare si grafica Intel si sunt disponibile si modele cu LTE.

CITESTE SI:  Un barbat a fost arestat pentru ca i-a deranjat pe pompieri pilotand o drona deasupra unui incendiu

Si piciorul lui Surface va fi pastrat, de asemenea, dar noile tablete cu preturi mici nu vor fi livrate cu tastatura si stylus. Se spune ca compania lucreaza la versiuni mai ieftine ale mouse-ului si stylus-ului pentru aceasta gama noua. Ramane de vazut, totusi, cand va lansa Microsoft aceasta noua gama de dispozitive.

3 Responses to De ce Microsoft ar putea dezvolta tablete Surface cu preturi mici

  1. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  2. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

  3. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Source link […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *