fbpx

De ce mesajele private ale utilizatorilor Twitter au fost trimise dezvoltatorilor terti

De ce mesajele private ale utilizatorilor Twitter au fost trimise dezvoltatorilor terti

Twitter a declarat ca o problema a permis dezvoltatorilor terti sa primeasca mesaje private de-ale utilizatorilor. Este vorba despre dezvoltatorii terti care nu au fost autorizati sa le primeasca.

Twitter a inceput sa informeze utilizatorii despre un bug care a expus dezvoltatorilor terti mesaje private, terti care nu au fost autorizati sa le primeasca.

Compania a inceput sa-i informeze pe utilizatori in septembrie despre acest bug care dezvaluia mesaje directe dezvoltatorilor terti. La acea vreme, Twitter a declarat ca investigatia asupra acestei probleme este in curs de desfasurare.

CITESTE SI:  VIDEO: Un bug de iPhone X produce probleme pentru utilizatorii Suica din Japonia

“Problema a persistat din mai 2017, dar am rezolvat-o imediat dupa ce am descoperit-o”, spune Twitter. Compania a adaugat ca “investigatia noastra asupra problemei este in curs de desfasurare, dar in prezent nu avem niciun motiv sa credem ca datele trimise dezvoltatorilor neautorizati au fost folosite in mod abuziv”.

CITESTE SI:  Unde extinde Facebook butonul downvote si la ce este bun

Twitter i-a contactat pe utilizatorii afectati de acest bug printr-un mesaj afisat in aplicatia mobila si pe site-ul sau. A descoperit bug-ul pe data de 10 septembrie si totusi i-a informat pe utilizatori despre asta o saptamana mai tarziu.

Un purtator de cuvant al companiei a mentionat pentru publicatia TechCrunch ca este este foarte putin probabil ca vreun mesaj direct a fost trimis dezvoltatorilor nepotriviti din cauza bug-ului.

CITESTE SI:  La ce proces impotriva Google renunta un inginer

Cu toate acestea, compania ii informeaza pe utilizatori despre acest bug, doar pentru a fi siguri. Twitter a adaugat ca numai mesajele care au fost trimise unor conturi de branduri, cum ar fi cele ale companiilor aeriene si altor companii, ar putea fi afectate. Investigatia companiei a dezvaluit ca aceasta problema a aparut din cauza unui singur set de circumstante tehnice.