De ce locuitorii de pe o strada din Paris vor sa tina utilizatorii de Instagram la distanta

De ce locuitorii de pe o strada din Paris vor sa tina utilizatorii de Instagram la distanta

Este greu sa tii ascunse comori in aceste vremuri in care avem social media. Asta e ceea ce locuitorii de pe o anumita strada din Paris stiu. Rue Crémieux este o strada pitoreasca, pietruita si fara masini care are case colorate in multe culori.

Este tipul de strada care i-ar placea unui utilizator de Instagram – si multora le place. Asa ca locuitorii din Paris au cerut acum ca orasul sa instaleze garduri pentru a tine departe utilizatorii de Instagram.

Conform stirilor, locuitorii vor ca gardurile sa fie instalate pe ambele capete ale strazii, in asa fel incat utilizatorii de Instagram si restul sa poata fi tinuti la distanta seara si in weekenduri.

CITESTE SI:  Ce trebuie sa stii despre refresh-ul de 90Hz al smartphone-ului OnePlus 7 Pro

Locuitorii de pe acea strada din Paris spun ca aceasta este asaltata de turisti si utilizatori de Instagram care nu admira linistit strada, ci provoaca neplaceri in timp ce sunt pe acea strada din Paris.

“Ne asezam sa mancam si apar oamenii care fotografiaza, raperi care au nevoie de doua ore pentru a filma un videoclip chiar sub fereastra, sau femei care tulbura linistea”, spune un locuitor din Paris.

CITESTE SI:  Serviciul WhatsApp a fost blocat in China

Va puteti imagina cum v-ati simiti daca apar zeci de oameni in fata usii voastre in fiecare zi. Zgomotul ar insemna ca obtinerea unui moment de liniste in propria locuinta se poate dovedi dificila.

Sa nu mai spunem ca exista riscul pentru locuitori de a aparea pe contul de Instagram al unui utilizator din momentul in care ies pe usa. Cautati hashtag-ul #ruecremieux pe Instagram si veti gasi oameni care executa tot felul de lucruri in fata locuintelor private din Paris.

CITESTE SI:  De ce cercetatorii dezvolta noi baterii litium-ion care se intaresc la impact

Exista utilizatori de Instagram care incearca pozitii de yoga, adunari de oameni si persoane care incearca sa captureze fotografia perfecta pe acea strada din Paris.

Locuitorii de pe acea strada din Paris au dat timp orasului pana la vara pentru a gasi o solutie care functioneaza pentru ei si care continua sa ofere acces limitat pentru utilizatorii de social media care vor doar sa captureze fotografii pentru Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *