fbpx

De ce LG isi suspenda productia de ecrane LCD

De ce LG isi suspenda productia de ecrane LCD

Compania LG Display a anuntat ca isi suspenda productia de ecrane LCD, aceleasi care erau folosite si de iPhone-urile companiei Apple din Statele Unite. S-a vehiculat un motiv pentru acea decizie de suspendare a productiei din partea companiei din Coreea de Sud.

Cand vine vorba despre aprovizionarea cu displayuri pentru iPhone-urile sale, compania Apple din Statele Unite s-a aprovizionat de obicei de la LG si de la Samsung.

Cu toate acestea, se pare ca compania Apple din Statele Unite ar putea fi nevoita sa aiba in vedere alternative. Asta pentru ca, potrivit unei stiri de The Elec, LG Display a suspendat productia de ecrane LCD care sunt utilizate pentru iPhone-uri.

CITESTE SI:  E oficial! Jocul Fortnite a devenit si mai mare prin lansarea totala pe Android

Conform stirii, acest lucru se datoreaza faptului ca marjele de profit pentru LCD-urile utilizate pe iPhone sunt prea mici. In schimb, se crede ca compania Apple din Cupertino, SUA, se va aproviziona cu ecrane LCD de la JDI si Sharp.

CITESTE SI:  De ce iPhone 12 va sosi in Franta cu casti EarPods gratuite

LG a fost unul dintre partenerii de productie ai Apple o vreme, dar cand Apple a trecut la OLED, comenzile sale de ecrane LCD au scazut. In acest moment, singurul iPhone care integreaza ecran LCD este iPhone SE de anul trecut.

Intreaga gama iPhone 12 are display OLED. De asemenea, se crede ca compania LG din Coreea de Sud isi va converti fabrica pentru a se concentra pe displayuri pentru automobile.

CITESTE SI:  De ce Apple angajeaza politisti in California

Unii se intreaba daca decizia companiei din Coreea de Sud de a suspenda productia de displayuri pentru smartphone-uri ar avea legatura cu o stire anterioara conform careia compania din Coreea de Sud ar putea renunta la industria smartphone-urilor.

Ce parere ai despre faptul ca LG a suspendat productia acelor ecrane? Crezi ca businessul companiei Apple din SUA se va confrunta cu repercusiuni, avand in vedere ca LG producea ecrane LCD calitative?

Facebook