fbpx

De ce lansarea parcului Super Nintendo World a fost amanata in Japonia

De ce lansarea parcului Super Nintendo World a fost amanata in Japonia

Conform unei noi stiri, compania Nintendo din Japonia a decis sa amane lansarea parcului Super Nintendo World din Japonia. Evident, nu degeaba. Au fost oferite motive pentru aceasta decizie dezamagitoare. Initial trebuia ca acest parc din Japonia sa fie lansat pe la sfarsitul lunii iulie.

Parcul tematic al Universal Studios din Japonia a fost redeschis vizitatorilor pe 8 iunie, dar asta nu inseamna ca viitoarea sa sectiune Super Nintendo World va fi deschisa foarte curand.

CITESTE SI:  LG V30 va integra un display OLED FullVision, dar s-ar putea renunta la displayul secundar

NHK sustine ca compania a amanat lansarea zonei Nintendo dupa ce intentionase initial sa deschida portile la sfarsitul lunii iulie. Nu este surprinzator de ce: Mario si echipajul vor creste numarul de vizitatori, iar acest lucru nu este ceva ce Universal isi doreste, in timp ce incearca sa mentina sub control numarul de vizitatori din cauza pandemiei de coronavirus Wuhan.

Compania permite numai vizitatori din regiunea Kansai din Japonia si a redus efectiv numarul de vizitatori la jumatate. E posibil ca nu va trebui sa astepti prea mult pentru a putea vizita acel parc, odata ce va fi considerat sigur.

CITESTE SI:  Compania tehnologica care ofera 800 de milioane de dolari pentru a contracara coronavirusul Wuhan

Constructia lui Super Nintendo World este aproape finalizata, asa ca e doar o chestiune de timp pana ce totul se va clarifica. Dar nu e ca si cum vei putea vizita parcul prea curand daca locuiesti in afara Japoniei.

CITESTE SI:  De ce trocurile trade-in Google pentru smartphone-urile Pixel vechi sunt dezamagitoare

Tinand cont de faptul ca deplasarile aeriene sunt limitate si deseori rezervate doar calatoriilor esentiale, poate fi necesar sa astepti pana anul viitor pentru a vizita acel parc din Tara Soarelui Rasare.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca e bine ca compania japoneza Nintendo a decis sa amane lansarea parcului Super Nintendo World in Japonia, din cauza coronavirusului Wuhan? Sau crezi ca aceasta masura de siguranta nu are temei?