fbpx

De ce lansarea lui Samsung Galaxy S10 5G a fost amanata in Coreea de Sud

De ce lansarea lui Samsung Galaxy S10 5G a fost amanata in Coreea de Sud

Compania gigantica Samsung e pe drumul cel bun pentru a deveni prima companie de smartphone-uri cu un smartphone 5G disponibil pe piata. Samsung a confirmat oficial preturile pentru Galaxy S10 5G. Asa cum era de asteptat, aceasta varianta a noului telefon de varf va fi lansata mai intai in Coreea de Sud.

Se astepta initial ca acea varianta a lui Galaxy S10 va fi lansata in Coreea de Sud pana la sfarsitul lunii martie. Cu toate acestea, neintelegerile dintre guvernul Coreii de Sud si operatorii de telefonie mobila din acea tara au amanat lansarea cu o luna.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa imbunatateasca asistentul virtual Siri

Guvernul Coreii de Sud a grabit lansarea tehnologiei 5G, dupa ce Verizon din Statele Unite a anuntat ca isi va lansa reteaua mobila 5G pe data de 11 aprilie.

Recent, Samsung a confirmat ca, in cursul acestei luni, va primi precomenzi pentru varianta cu tehnologie de a 5-a generatie a lui Galaxy S10. Operatorii de telefonie mobila nu au mentionat ce pret va avea, dar unii au speculat ca includerea tehnologiei 5G va ridica pretul.

CITESTE SI:  Pretul autovehiculului electric de livrari al Canoo

Desi acest lucru este adevarat, vestea buna este ca pretul nu pare sa fi crescut foarte mult. Conform companiei Samsung, pretul modelului Galaxy S10 5G de baza de 256GB va fi de 1,39 milioane de woni coreeni (in jur de 1231 de dolari americani).

De asemenea, se spune ca modelul Samsung de 512GB se va lansa cu un pret de 1,55 milioane de woni, adica 1366 de dolari. Asta inseamna ca varianta cu tehnologie mobila de a 5-a generatie e mai scumpa decat smartphone-urile Samsung Galaxy S10/Plus obisnuite, dar nu cu foarte mult.

CITESTE SI:  Vezi imaginea cu actorul Robert Downey Jr. prin care promoveaza smartphone-ul OnePlus 7 Pro

Varianta 5G a Galaxy S10 ar putea fi prea scumpa pentru unii clienti, dar nu foarte scumpa pentru altii. Smartphone-ul Samsung va fi lansat initial in Coreea de Sud si se asteapta ca va aparea in cele din urma si in Statele Unite. Verizon va fi unul dintre primii operatori de telefonie mobila din Statele Unite care il vor aduce.