fbpx

De ce lansarea filmului Sonic the Hedgehog a fost amanata

De ce lansarea filmului Sonic the Hedgehog a fost amanata

Pasionatii Sega vor trebui sa astepte un pic mai mult pentru a vedea filmul “Sonic the Hedgehog” bazat pe jocul video cu acelasi nume. Paramount a amanat data de lansare a acestui lungmetraj.

Exista motive pentru care lansarea viitorului lungmetraj a fost amanata de studio, iar acestea au legatura cu criticile celor care spuneau ca personajul principal nu seamana cu cel din joc. Regizorul Jeff Fowler a promis schimbari pentru Sonic the Hedgehog.

Cand a fost dezvaluit pentru prima data afisul filmului “Sonic the Hedgehog”, multi si-au exprimat dezamagirea cu privire la cum arata personajul, mai ales ca nu semana cu ceea ce multi gameri erau obisnuiti.

CITESTE SI:  Filmul The Simpsons Movie 2 se afla inca in etapele timpurii, iar regizorul si producatorul sunt indecisi

Acest lucru s-a inrautatit atunci cand trailerul filmului a fost lansat, acesta confirmand ca aspectul personajului a fost intr-adevar real. Acest lucru a dus la multe nemultumiri din partea fanilor care au cerut o schimbare de design, iar regizorul Jeff Fowler a fost de acord.

Din pacate, se pare ca, daca sperai sa vezi filmul in curand, ai putea fi dezamagit sa afli ca acesta fost amanat pana in 2020. Lungmetrajul Sonic the Hedgehog – care anterior a fost programat pentru o lansare in noiembrie 2019 – a fost amanat cu cateva luni si va fi lansat pe 14 februarie 2020.

CITESTE SI:  Ce serial anuleaza Netflix dupa doar un sezon

Acest lucru e destul de dezamagitor pentru unii, dar e mai bine sa studiourile sa amane filmele pentru ca lucrurile sa fie in regula, decat sa lanseze un lungmetraj care nu-i deloc ceea ce trebuie.

CITESTE SI:  Sony si Rovio au confirmat data lansarii noului film Angry Birds

Avand in vedere ca filmele bazate pe jocuri video rareori se descurca bine, e in interesul studioului sa se asigure ca creeaza filmul Sonic the Hedgehog cum trebuie pentru a lansa un lungmetraj in legatura cu care fanii se vor bucura. Nu s-a spus cum ar putea arata noul personaj reproiectat, dar poate ca vor fi oferite mai multe detalii in urmatoarele luni.