fbpx

De ce lansarea filmului Minecraft a fost amanata

De ce lansarea filmului Minecraft a fost amanata

Adaptarea companiei Warner Bros. a jocului video Minecraft de succes trece printr-o reconstructie majora. Roy Lee (care a fost implicat in “The Lego Movie”) va produce filmul Minecraft sub bannerul Vertigo Entertainment, impreuna cu Jill Messick. Lansarea peliculei Minecraft a fost amanata pentru ca regizorul a renuntat la aceasta.

Acum cativa ani urma, s-a anuntat ca un film bazat pe jocul Minecraft este in lucru. Nu a fost dezvaluita o data pentru lansarea peliculei. Dar, din pacate, se pare ca, oricare data ar fi fost stabilita, aceasta a fost amanata. Potrivit unei stiri de TheWrap, pelicula a fost amanata.

CITESTE SI:  Cum sunt vehiculele robotizate blindate ale Armatei SUA

Stirea il citeaza pe regizorul filmului (care in acest moment nu se mai ocupa de filmul Minecraft), Rob McElhenney care pare sa fi renuntat la acesta. Regizorul (si personajul principal din serialul It’s Always Sunny in Philadelphia) a fost citat spunand: “Nu, nu se va intampla”.

Regizorul Rob McElhenney nu precizeaza motivul pentru care renunta la filmul Minecraft, dar avand in vedere ca pelicula are nevoie acum de un nou regizor, ne imaginam ca vor exista ceva amanari, drept rezultat al tranzitiei.

CITESTE SI:  Canon tocmai a creat un senzor masiv de 250MP

Cu toate acestea, speram ca amanarea lansarii nu va fi prea lunga, deoarece se spune ca regizorii Aaron si Adam Nee au fost abordati pentru a regiza pelicula in locul regizorului Rob McElhenney.

Nu s-a spus cand va fi lansat filmul amanat, dar anterior s-a estimat ca s-ar putea lansa undeva prin 2019 si speram ca pelicula se afla pe drumul cel bun pentru o lansare in 2019.

CITESTE SI:  Google retrage 300 de aplicatii Android folosite pentru atacuri DDoS

Va fi interesant sa vedem ce fel de film Minecraft va fi, avand in vedere ca jocul nu prea are propria poveste. Am auzit zvonuri conform carora Steve Carell ar putea fi implicat, dar in afara de asta nu exista nicio mentionare cu privire la cine ar putea juca rolul principal.