fbpx

De ce iPhone-ul 5G al Apple s-ar putea lansa totusi in 2020

De ce iPhone-ul 5G al Apple s-ar putea lansa totusi in 2020

Conform unor noi informatii, Apple intentioneaza sa lanseze un iPhone 5G in 2020. Anterior, s-a spus ca acest smartphone s-ar putea lansa in 2021. Compania care ar putea furniza companiei din Cupertino modemurile 5G este Intel.

Conform unei stiri de anul trecut, s-a indicat faptul ca iPhone-ul 5G al companiei Apple din Cupertino s-ar putea lansa in 2020. Cu toate acestea, o stire de saptamana trecuta a indicat ca Apple l-ar putea lansa in 2021.

Asta pentru ca companiei din Cupertino i-ar putea fi dificil sa obtina componentele necesare. Utilizatorii de iPhone-uri care sunt ingrijorati ca trebuie sa astepte pana in 2021 ar trebui sa stie ca s-ar putea sa nu aiba motive de ingrijorare.

CITESTE SI:  Cipurile Intel - defectul lor grav care nu poate fi reparat

Conform unei stiri de Fast Company, anumite surse spun ca Intel lucreaza din greu pentru a dezvolta cipuri cu tehnologia mobila 5G pentru compania Apple pentru a se asigura ca le dezvolta intr-un ritm alert pentru iPhone-uri.

CITESTE SI:  De ce utilizatorii Android din Europa vor fi intrebati ce browser vor sa foloseasca

Intel a comentat intre timp la stirea de Fast Company si a spus: “Asa cum am spus in noiembrie 2018, Intel intentioneaza sa sprijine lansarea de dispozitive cu modemuri 5G XMM 8160 in 2020”.

Bazandu-ne pe acest comentariu, s-ar parea ca lucrurile progreseaza asa cum s-a planificat si ca o lansare a iPhone-ului cu tehnologie mobila de a 5-a generatie in 2020 este foarte posibila.

Dupa cum se pare, in prezent nu exista multe companii care produc cipuri 5G, iar lupta de natura legala dintre Apple si Qualcomm inseamna ca Apple nu se poate aproviziona cu tehnologie de la Qualcomm pentru iPhone-urile sale pe care le va lansa.

CITESTE SI:  Ce caracteristica noua ar putea integra Google in motorul sau de cautare

Si compania Samsung din Coreea de Sud a inceput productia in masa a propriilor cipuri pentru tehnologia mobila 5G, asa ca Samsung pare o alternativa destul de probabila de furnizor pentru iPhone-urile Apple, dar mici sunt sansele. Dar trebuie sa asteptam si sa vedem cum vor decurge lucrurile.