fbpx

De ce intalnirea dintre Parlamentul European si Mark Zuckerberg va fi transmisa live

De ce intalnirea dintre Parlamentul European si Mark Zuckerberg va fi transmisa live

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a anuntat ca intalnirea cu Mark Zuckerberg de la Facebook nu va mai avea loc in spatele usilor inchise, ci va fi transmisa live. Tajani a oferit acest anunt printr-un tweet postat pe Twitter.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, se va indrepta in curand spre Parlamentul European pentru o intalnire care probabil va aborda subiecte similare cu cele invocate recent la Congresul Statelor Unite.

Intalnirea a fost initial organizata pentru a se desfasura in spatele usilor inchise, dar dupa presiunile publicului si ale membrilor Parlamentului European, Mark Zuckerberg a fost de acord ca intalnirea sa fie transmisa online live.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 10 - Ce actrite preferate am

Mark Zuckerberg a aparut recent in fata Congresului Statelor Unite pentru a raspunde la niste intrebari referitoare la scandalul privind abuzul de date al Cambridge Analytica.

A trebuit sa raspunda la intrebari legate de datele de pe Facebook. De asemenea, el a raspuns la intrebari suplimentare legate de protectia vietii private si despre cenzura.

Si o comisie parlamentara din Marea Britanie a incercat sa-l convinga pe CEO-ul companiei Facebook sa se prezinte pentru a depune marturie in Marea Britanie si a raspunde la intrebari referitoare la scandalul datelor.

CITESTE SI:  In curand nu vei mai avea nevoie de un PC foarte puternic pentru a folosi Oculus Rift

Mark Zuckerberg a refuzat pana acum sa apara, chiar daca comisia din Marea Britanie a amenintat ca va emite o somatie oficiala. Cu toate acestea, el se va prezenta peste foarte scurt timp la Parlamentul European.

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, a confirmat ca intalnirea cu Mark Zuckerberg va fi transmisa online live dupa ce CEO-ul Facebook a acceptat cererea.

“Asteptam cu nerabdare intalnirea si suntem fericiti ca va fi transmisa live”, a afirmat Facebook intr-o declaratie. Transmisia video live va fi disponibil pe site-ul Parlamentului European peste foarte scurt timp.