fbpx

De ce Instagram va elimina like-urile si urmaritorii falsi

De ce Instagram va elimina like-urile si urmaritorii falsi

Instagram doreste sa lupte impotriva like-urilor, urmaritorilor si comentariilor false, prin eliminarea lor. Orice like si follower fals de la conturi care folosesc servicii terte pentru cresterea interactiunii vor fi eliminate.

Exista o multime de servicii terte care pretind ca va aduc urmaritori, vizualizari – si nu numai – pentru retelele voastre de social media.

Multi se bazeaza pe aceste servicii pentru a-si creste artificial numarul de urmaritori de pe Instagram. Compania Instagram s-a prins acest lucru. Aceasta subliniaza ca va elimina followerii si like-urile false.

CITESTE SI:  App Store sau Play Store. Care a generat cei mai multi bani in prima jumatate a anului

Instagram este una dintre platformele principale pe care influencerii le folosesc pentru a-si promova produsele. De asemenea, brandurile cheltuie o multime de bani pentru acesti influenceri pentru ca acestia sa spuna cateva cuvinte despre produsele lor.

Acest lucru le ofera oamenilor stimulente pentru a-si spori in mod artificial audienta si pentru a parea influenceri mai buni si mai atragatori.

CITESTE SI:  De ce Instagram permite acum utilizatorilor solicitarea verificarii conturilor

Instagram spune ca va elimina like-urile false, urmaritorii si comentariile de pe conturile care folosesc aplicatii si servicii terte pentru a-si creste popularitatea.

Compania a dezvoltat instrumente de invatare automata care identifica conturile care folosesc aceste servicii si care vor elimina automat activitatea neautentica.

Compania atrage atentia asupra faptului ca utilizarea de aplicatii terte pentru a genera like-uri, urmaritori si comentarii false incalca regulile si ca, din acest motiv, trebuie sa le elimine.

CITESTE SI:  Cum a fost imbunatatit browserul Microsoft Edge in ultima vreme

Conturile Instagram care folosesc aceste servicii vor primi un mesaj prin care utilizatorii vor fi informati ca like-urile, urmaritorii si comentariile false vor fi eliminate. De asemenea, utilizatorii vor fi rugati sa-si schimbe parola. Se pare ca nu mai merge cu amagirea pe reteaua de photo sharing.